Sponseret indhold

Vind en iPhone X og få adgang til Danmarks stærkeste teknologiske netværk

Bliv gratis medlem af Danmarks stærkeste netværk af ingeniører, it-professionelle og naturvidenskabelige og få adgang til stærke faglige arrangementer, landets nok billige forsikringer og professionel karriererådgivning. Hver gang 100 melder sig til trækker vi lod om en iPhone x.

Fordelene ved at være medlem af Danmarks stærkeste teknologiske netværk i IDA står i kø. Du vil hos os finde fagfæller og ligesindede til faglig udvikling og karrieremæssig rygvind. Ud over dette har vi en række kontakte tilbud til dig som billig forsikring, gode bankpakker og rabatordninger ved indkøb af rejser og daglige indkøb. Lige nu er det gratis at prøve et medlemskab for både studerende og færdiguddannede. Tilbudet gælder, om du er ingeniør, arbejder professionelt med it eller er naturvidenskabeligt uddannet.

Som ekstra lokkemad trækker vi lige nu og de næste par måneder lod om en iPhone x, hver gang hundrede har meldt sig ind. Det giver dig over 83.000 gange større chance for at vinde en spritny smartphone end at vinde hovedgevinsten i Lotto.

Konkurrencen gælder alle nye IDA-medlemmer, som melder sig ind via Ingeniøren. Jo flere der melder sig ind, des flere iPhones er der i puljen.

Et medlemskab er helt gratis for studerende det første år (herefter koster det 120 kr./halvårligt).

Som ikke-studerende får man tre måneders gratis medlemsskab af IDA. Herefter koster det fra 97 til 293 kr./mdr., afhængig af om du er ledig, i job eller selvstændig. Men prøv det først af og oplev alle fordelene.

Her er nogle af de mange fordele, du får adgang til:

Danmarks nok billigste forsikringer - bl.a. rejseforsikring, indboforsikring, studieopholdsforsikring, ulykkesforsikring (dækker også i laboratoriet) og bilforsikring.

Stærkt fagteknisk netværk med masser af arrangementer inden for dit fagområde.

Faglige og sociale arrangementer på dit studiested.

Professionel karriererådgivning - herunder hjælp til CV, ansøgning og jobsamtale og juridisk hjælp med din ansættelseskontrakt.

Attraktiv studiekonto med fordelagtige renter på kassekredit og lønkonto.

Gratis avis. Fri adgang til den digitale version og hver uge modtager du Ingeniøren gratis med posten.

Og masser af gode aftaler: Bl.a. super delebilsaftale med LetsGo, rabataftale med 100.000 hoteller over hele verden, 10 procent rabat på SPOTdeals (spotdeal.dk) og rabat på vask, benzin, diesel m.m. hos Circle K.