Sponseret indhold

Megawatt-møller i firetusind meters højde - er du den rette softwareingeniør til jobbet?

Der er rift efter Deif Wind Power Technologys særligt grønne teknologi til opgradering af gamle møller i MW klassen.

Et teknologiløft på gamle møller er en grønnere og mere kosteffektiv løsning, som sparer mølleejere for at investere i helt nye møller eller finde gamle reservedele, der både er dyrere og mere ressourcekrævende.

Dette gør en stor forskel for mølle-producenter, ejere og servicevirksomheder med mulighed for maximere produktion af grøn energi samt forlænge møllernes levetid markant.

Og det er netop hvad DEIF Wind Power Technology leverer. Vi udvikler teknologi til pitch- og kontrolstyring og skræddersyer løsninger til nye mølle designs og til opgradering af gamle møller i MW klassen på det globale marked.

I dag har DEIF mere end 3000 møller i multi MW klassen kørende med DEIF styringer og mere end 10 års driftserfaring med produkt og applikationsudvikling.

Global vækst

DEIF har yderligere stor succes på det kinesiske marked med en markedsandel på 10%. Dette gør os til en markedets førende leverandører af robuste løsninger til styring af pitch og kontrol platformer til møller som er installerede i ekstreme forhold i op til 4000 meters højde.

For eksempel, i Kinas indre mongoliet, har DEIF installeret kontrolsystemer i store MW møller, hvor vi har supporteret kunder i opgradering af deres møller samt forbundet disse til det lokale net.

For nyligt har DEIF afsluttet et projekt med opgradering af en kæmpe vindpark med 134 1.5 MW møller type MD 77, som forventes at øge den årlige energiproduktion med 4 %. Ledelsen har besluttet, at der skal tilbydes retrofit på større møller fra 2-3 MW. Og DEIF er med hele vejen på retrofit projekter og hjælper kunden fra start til slut.

Derfor søger vi nu dedikerede softwareingeniører som brænder for at være med hele vejen.

Det forventer vi

Udviklingschef og Senior VP, Torben Rønnow har ansvaret for at sammensætte teamet af ingeniører til kundeprojekterne. Og den softwareingeniør han søger skal supportere kunden fra start til slut igennem hele opgraderingsprocessen af møllerne.

»Vi skræddersyer vores løsninger til effektiv mølleperformance og ingeniøren skal kunne samarbejde med kunden ude i møllen med software programmering såvel som på DEIFs hovedkontor i Skive,« siger han.

LÆS HELE STILLINGSOPSLAGET HER

Udfyld skemaet herunder hvis du er interesseret.

Tryk hvis du har følgende kompetencer

programmerings-kompetencer
mekanisk forståelse
softwareudvikling af mekanik og powerelektronik
Hvorfor? Fordi det er til dig der...

  • ønsker at designe og tilpasse vindmølleløsninger til nye og gamle møller i multi MW klassen
  • ønsker at præge udviklingen af grønne løsninger til vindmøller på det globale marked
Brug et minut på at udfylde skemaet, og vi deler dine oplysninger med Deif Wind Power Technologies. Deif Wind Power Technologies vil kontakte dig for en uforpligtende snak, hvis dine kvalifikationer passer til stillingen.