Sponseret indhold

Studerende: Få adgang til IDAs medlemsfordele - og vind en Galaxy S9

IDA har åbnet for medlemsskab til de mange, der studerer it og naturvidenskab generelt. For alle studerende er der gratis medlemskab det første år, og lige nu er der mulighed for at vinde den kommende Galaxy 9.
Illustration: Tech Relations

It-området er essentiel del af det teknologiske område. Derfor har IDA åbnet for optag af medlemmer fra it-uddannelser.

»Det bliver sværere og sværere at skelne mellem naturvidenskab og teknologi på den ene side og it på den anden. It rykker ind i alt, og derfor er det også naturligt at byde de it-professionelle inden for i Danmarks stærkeste netværk for teknologi-professionelle,« siger IDAs formand, Thomas Damkjær Petersen.

Med mere end 8.000 medlemmer er IDA IT et af de største netværk i IDA. Det er samtidig er af de hastigst voksende. Se en liste over arrangementer i IDA IT 2018 her.

Lige nu har IDA et tilbud om et års gratis medlemskab til it- ingeniør- og naturvidenskabelige studerende. Du får således adgang til landets nok billigste studieforsikringer, karriererådgivning og stærke faglige netværk med et væld af relevante arrangementer.

Og hvis du skriver dig op i formularen her på siden nu og tilmelder dig, deltager du i lodtrækningen om at vinde den kommende Galaxy 9.

Hver gang vi runder 100 deltagere i konkurrencen, trækker vi lod om en mobiltelefon. Du får ikke bedre odds.

Hvis du allerede er IDA-medlem, kan du ikke deltage i denne konkurrence – men tip gerne en ven.

Kontante gevinster til studerende

Studieforsikringer
Nok Danmarks billigste forsikringer: bl.a. studieopholdsforsikring, ulykkesforsikring (dækker også i laboratoriet), indboforsikring, rejseforsikring og bilforsikring

Studiekonto
Gode renter og vilkår med studiekonto

Delebilsordning
Super aftale med LetsGo

Hotelaftale
Rabataftale med 100.000 hoteller over hele verden

10 pct. ekstra rabat på SPOTdeal
Få ekstra rabat på SPOTdeal som IDA medlem. Tilbuddet gælder på spotdeal.dk. Hos SPOTdeal kan du bl.a. købe oplevelser, gastronomi, gadgets og forskellige gaveartikler.