Artiklen er sponseret af HP.

Webinar: Undgå hacks i dit printernetværk

21. februar kl. 14:31
V2 Briefing
Illustration: Frederik Stilling.
Hvordan arbejder og printer du sikkert og effektivt, uanset hvor du er?

Kontoret er ikke længere organisationens hjerte - og det skaber særegne workflow-og sikkerheds udfordringer, der er unikke for den fleksible arbejdsstyrke. 

De fremsynede virksomheder har allerede set værdien i at fortsætte med hjemme- og fjernarbejde. Desværre er der også mange bump på den hybride arbejdsvej. Kan man arbejde, tilgå dokumenter og printe – og sende sine printfiler til print – lige så effektivt og sikkert som på kontoret? Og kan man være sikker på, at medarbejderne er lige så godt beskyttet og sikret som bag den trygge firewall på kontoret?

TILMELD DIG BRIEFINGEN HER

Denne onlinebriefing perspektiverer. hvordan du kan sikre en ny tilgang til in- og output for medarbejdere i en ny organiseringsform og derved sikre både printadgang og sikkerhed i det hybride workflow. Du får input til at håndtere de hybridspecifikke flaskehalse, der i stigende grad spænder ben for virksomheders effektivitet. Og sidst, men ikke mindst, vil du få indsigt i hvordan du med nye deployment- og managementmodeller maksimerer sikkerheden i et arbejdsstedsbegreb uden fysiske afgrænsninger og egne firewalls. 

V2 Security 2023 | 10.-11. maj

Version2 byder endnu engang it-ansvarlige og -specialister velkommen til to spændende dage i København med 100 seminarer og mere end 3.000 deltagere, der mødes for at blive opdateret på den nyeste viden om it-sikkerhed, cloudløsninger og compliance.

TILMELD DIG HER

Debatten er slået fra på dette indhold