Sponsoreret indhold

Softwareudvikler: Her får jeg får lov til at gøre livet bedre for andre mennesker

Christian Schmidt går på arbejde med en bevidsthed om, at den kode, han og hans klan laver, betyder rigtig meget for mange mennesker over hele kloden.
Af TECH RELATIONS for Widex

Entusiasmen smitter, når Christian Schmidt fortæller, hvad der har holdt ham hos Widex i mere end seks år.

»Her får man lov til at arbejde med noget, der ender med at betyde noget for en masse mennesker,« fortæller han.

Christian Schmidt er uddannet civilingeniør på DTU og begyndte allerede i et studiejob med at arbejde med høreapparater i organisationen Hearing Instrument Manufactures Software Associaltion (HIMSA). Herigennem skabtes kontakten til Widex.

Læs også: Softwareudvikler: Scrum-dogme er ude af trit med virkeligheden

»Der er rigeligt med udfordringer afhængig af, hvad der har din personlige interesse som udvikler. Du kan gå helt ned på lavniveau – helt ned i kernen af applikationen, eller hvis du er til de avancerede kompressorberegnings-algoritmer – den der hardcore matematik, der søger for, at lyden bliver forstærket de rigtige steder – eller hvis du har lyst til at male med penslen og lave den der lækre brugerflade, så er der også mulighed for at arbejde med det,« fortæller han.

Læs også: Machine learning i høreapparater møder kendt dilemma fra selvkørende biler

Christian Schmidt begyndte som softwareudvikler, men har nu fokus på agil facilitering i Widex’ app-klaner, som virksomheden kalder sin udgave af Scrum-teams.

Hør Christian Schmidt fortælle om det at arbede hos Widex i videoen øverst i artiklen.