Sponseret indhold

Skab værdifulde kontakter på den første danske udgave af Data & Cloud Expo

Mød kunder og styrk netværket på Version2 Data & Cloud Expo, som samler danske virksomheder og sætter cloud computing og datastyring på dagsordenen.
Af TECH RELATIONS for Version2 Data & Cloud Expo

Den internationale messe Data & Cloud Expo afholdes for første gang på dansk jord den 1. og 2. maj. Her får deltagerne adgang til den nyeste viden om datastyring og cloud computing gennem et væld af udstillere, seminarer og keynotes.

Det er væsentligt i en tid, hvor det gælder om at være på forkant med udviklingen og fremtidens tjenester skal leveres på cloud-lignende vilkår, uanset om din virksomhed har eget datacenter, cloud eller en hybrid. Ifølge Gartner vil cloudpolitikker være lige så udbredte som internetpolitikker i 2020. Teknologien er kommet for at blive, og derfor tager Version2 emnet op med Data & Cloud Expo.

Skab værdifulde kontakter

Udstillere kan se frem til at styrke netværket gennem dialog med kunder, leverandører og fagfæller. Det fortæller Ivo Meertens fra Jaarbeurs IT Media, som har afholdt Data & Cloud Expo i Holland siden 2017.

»Selvom vi lever i en verden, som konstant bliver mere og mere digital, så er der stadig stor værdi i at mødes ansigt til ansigt. Det kan teknologien aldrig erstatte. Version2 Data & Cloud Expo inspirerer og motiverer deltagerne og forbinder udbud og efterspørgsel ved at skabe værdifulde kontakter.«

Version2 Data & Cloud Expo afløser Version2 Datacenter-messen og med Conscia i spidsen som founding partner, kan deltagerne møde en række leverandører af cloudløsninger.

»Data & Cloud Expo samler den danske it-branche og mange kunder fra både private og offentlige virksomheder. Hos Conscia gør vi os umage med at præsentere de nyeste teknologier på markedet og oplever altid stor tilstrømning til vores stand og især til vores seminarer, hvor der ofte har været så mange tilhørere, at dørene ikke kunne lukkes,« siger Dorthe Dahlin Irvold, Marketing- & Kommunikationsdirektør hos Conscia.

Konferencen tilbyder:

  1. Et omfattende seminarprogram i samarbejde med Version2.
  2. En messe med mere end 80 udstillere, der giver et unikt og komplet overblik over de seneste ICT-tjenester vedrørende datastyring, it-sikkerhed og cloud computing.
  3. En platform til udveksling af viden og netværk med kolleger og branchen.
  4. Fri adgang til Infosecurity Denmark.