Sponseret indhold

Seriøst, mindst en ud af 128 studerende vinder en iPhone X

Er du en af de 12.834, der endnu ikke har benyttet sig af chancen for at blive medlem af Danmarks stærkeste netværk af ingeniør-, it- og naturvidenskabelige studerende, så er chancen der nu. Og du kan endda vinde en iPhone X.
For hver 128 deltagere i konkurrencen lægger vi en ekstra iPhone X i puljen. Illustration: Tech Relations

Nu skal du høre.

IDA har et tilbud om et års gratis medlemskab til ingeniør-, it- og naturvidenskabelige studerende og har regnet ud, at omtrent 30 procent af alle studerende, der har mulighed for at være medlem, ikke er det endnu. Det svarer til omtrent 12.834 studerende.

Det har vi lovet at gøre noget ved her på Version2, fordi vi som teknologi-fagmedie er i 'familie' med IDA, og fordi vi helt enkelt støtter formålet om at styrke netværket for naturvidenskabelige og teknologi-professionelle i Danmark.

Fordelene er mange ved et studiemedlemskab. Det kan du læse lidt om her på siden. Eller du kan undersøge det selv på IDAs hjemmeside. Du er naturligvis velkommen til at melde dig direkte ind.

Men hvis du ønsker både at være medlem af IDA og samtidig have seriøst gode odds for at vinde en iPhone X, skal du skrive dig op i formularen her på siden. Så deltager du i lodtrækningen om en iPhone X.

Ca. 42.780 studerende er indskrevet på ingeniør-, it- eller naturvidenskabelige uddannelser i Danmark og er dermed berettiget til IDA-medlemskab.

Hvis du allerede er IDA-medlem, så kan du ikke deltage i denne konkurrence - men tip dog en ven.

Hvis du endnu ikke er medlem, så skriv dig op nu. Denne konkurrence er målrettet dig. Og hver gang vi runder 128 deltagere i konkurrencen (én procent af antallet af ikke-medlemmer) lægger vi en ekstra iPhone i puljen, så odds aldrig bliver dårligere end 1/128. (Odds på Lottos hovedgevinst er 1/8.347.680.)

Kontante gevinster for studerende

Studieforsikringer
Nok Danmarks billigste forsikringer: bl.a. studieopholdsforsikring, ulykkesforsikring (dækker også i laboratoriet), indboforsikring, rejseforsikring og bilforsikring

Studiekonto
Gode renter og vilkår med studiekonto

Delebilsordning
Super aftale med LetsGo

Hotelaftale
Rabataftale med 100.000 hoteller over hele verden

Circle K
Spar penge på vask, benzin, diesel og andre produkter hos Circle K med en IDA-aftale.

10 pct. ekstra rabat på SPOTdeal
Få ekstra rabat på SPOTdeal som IDA medlem. Tilbuddet gælder på spotdeal.dk. Hos SPOTdeal kan du bl.a. købe oplevelser, gastronomi, gadgets og forskellige gaveartikler.