Kontakt redaktionen

Benyt formularen nederst på siden til at tippe redaktionen - eller kontakt de enkelte medlemmer af redaktionen direkte herunder.

Har du spørgsmål vedr. fejl eller funktionalitet, skal du benytte teknisk support. Har du spørgsmål til annoncering, skal du kontakte salgsafdelingen.


Henning Mølsted
Redaktør
hm@ing.dk
tlf. 4018 4590

Jesper Stein Sandal
Journalist
jss@version2.dk
tlf. 3326 5345

Jakob Møllerhøj
Journalist
jak@version2.dk
tlf. 3326 5414

Magnus Boye
Journalist
mab@ing.dk
tlf. 3326 5334

Kristian Balle Ravn
Journalist
kbr@ing.dk
tlf. 3326 5318

Trine Reitz Bjerregaard
Ansv. chefredaktør
trb@ing.dk
tlf. 3326 5318

Stine Monrad Wæsel
Konst. adm. dir.r
smw@ing.dk
tlf. 2818 1775

Tip redaktionen

Har du en god it-historie eller en god ide, som du gerne vil have Version2's journalister til at arbejde videre med? Send en e-mail til redaktion@version2.dk eller brug formularen herunder til at sende en mere anonym henvendelse. Husk dog at det ofte hjælper historien på vej, hvis vi kan kontakte dig og spørge ind til sagen. Vi respekterer naturligvis, hvis du ønsker at være anonym, og vi vil gøre alt for at beskytte din anonymitet. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Beskriv kortfattet og konkret, hvad du mener redaktionen skal kigge nærmere på. Husk at inkludere fakta, som gør det muligt for redaktionen at arbejde videre med din henvendelse. Oplys også meget gerne, hvordan redaktionen kan kontakte dig, hvis de har brug for at følge op. Husk: Alle henvendelser behandles fortroligt, så dit navn kommer ikke frem, med mindre du selv ønsker det. Hvis du er logget ind på Version2, bliver din bruger knyttet til henvendelsen. Din IP-adresse bliver logget.
CAPTCHA
Denne test skal sikre, at du er menneske og ikke robot. Det vil forhindre spam.