Dette indhold er en pressemeddelelse og er ikke redigeret eller godkendt af redaktionen på Version2.

Silicom i Søborg har fået stærk vind i sejlene…

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år.

Silicom Denmark arbejder med cutting-edge teknologier og er helt fremme hvad angår FPGA teknologien, som har eksisteret i over 20 år. Denne teknologi har gennem årene været i konstant udvikling og står i dag med et enormt anvendelsespotentiale. Kredsene er blevet større og hurtigere og de værktøjer som skal bruges til at programmere med, har undergået en imponerende udvikling de senere år.

Silicom Denmark, som er specialist i at udvikle, producere og sælge netværkskort har fået godt fat i markedet, og sidder i dag i en unik position med en forventet flerdobling af omsætningen inden for det næste år. Virksomheden har aftaler om at være leverandør til flere af de helt store og kendte serverfabrikanter, som ser produkterne som en essentiel del af deres næste generation.
”Vi har fået opbygget et tæt partnerskab med begge de store leverandører af FPGA kredse. Vi ser det som noget af det mest spændende der er sket inden for kommunikationsteknologi længe. Det er ekstremt motiverende at få lov til at være med inden for ”cutting edge” teknologi sammen med nogle af de helt store spillere i branchen”, siger CEO Henrik Lilja.

Vi du med om bord og være en del af fremtidens teknologier ?

Silicom Denmark søger p.t. dygtige FPGA ingeniører der kan være med til at drive den fortsatte udvikling og vækst inden for højhastighedsnetværkskort. ”Vi er inde i en forandringsproces fra start-up til at blive en etableret virksomhed, hvor der skal arbejdes mere med verifikation og test, både i produkterne og med udviklingsprocesserne for at imødekommende kundernes krav”, siger CEO Henrik Lilja.

Som ingeniør hos Silicom får du rig mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier, prøve ting af, komme med ideer og samtidig sætte dit eget præg på dagligdagen.

Medarbejderne udtaler:
“Jeg blev ansat i Silicom Denmark som nyuddannet for 3 år siden; jeg har lært og lærer hver dag meget og udvikler mig konstant. Jeg har rigtig gode kolleger, og mange spændende nørdede udfordringer. At arbejde med FPGA’er er interessant og teknologien udvikler sig hurtigt - vi er rimelig tæt på ”kanten” – og arbejder med de nyeste teknologier inden for Xilinx og Altera. Vi er et stærkt team med et godt socialt miljø, hjælper hinanden, deler viden og lærer af hinanden”, fortæller Mikkel Melin, FPGA Developer.

Og to andre medarbejdere supplerer :
“Jeg har været i Silicom i lidt over to år; jeg kom fra en større virksomhed og var ”kørt fast i det”. Hos Silicom har jeg genvundet arbejdsglæden - vi har et rigtig godt socialt arbejdsklima, hvor der er plads til alle og vi arbejder sammen mod fælles mål.

Der er rig mulighed for at få indflydelse og præge ens egen hverdag ,og jeg har personligt fået en lille teamlederrolle i vores Capture team. Som ingeniør hos Silicom har man muligheden for at udvikle sig og deltage i kurser”, siger Jesper Hansen, FPGA Developer.

Jeg havde et godt og trygt job med gode kolleger og spændende arbejdsopgaver, men blev fristet af det dynamiske arbejdsmiljø i Silicom.
Hos Silicom laver vi det, som giver mening. Vi er selv med til at påvirke procedurerne og vi har en arbejdsplads for kreative mennesker, som selv kan finde ud af at støtte op om virksomhedens mål.

Som medarbejder får man meget indflydelse, med rig mulighed for at byde ind - vi bliver hørt og kan gøre en forskel”, siger Torleif  Jensen, Hardware Manager.

Other news from Silicom Denmark