Canopylab i modvind

9. februar 2022 kl. 17:17
Büro Jantzen
Illustration: Büro Jantzen.

Kort efter, at Canopylabs adm. direktør Sahra-Josephine Hjorth blev udtaget til et prestigefuld leder-program hos Obama-fonden, bliver der i en række artikler i Ekstrabladet rejst flere spørgsmål til selskabets ageren. 

Det er blandt andet regnskabsforholdene, der bliver sat spørgsmålstegn ved, ligesom CBS også udtrykker utilfredshed med, hvordan Canopylab omtaler institutionen i promoveringen af selskabet. Stifter Sahra-Josephine Hjorth bliver også anklaget for at smykke sig med lånte fjer, når hun omtaler sit phd-projekt, da det blev afvist af bedømmelsesudvalget i 2018. 

Hun afviser kritikken og henviser til, at hun tidligere har korrigeret eksempelvis medier, der har omtalt hende som phd. Ifølge Aalborg Universitet, har hun meddelt, at hun vil genindsende sin afhandling til sommer. 

De mere detaljerede svar fra Sahra Josephine Hjorth angående kritikpunkterne kan læses i Ekstrabladets artikler. Derudover har Canopylab også lagt yderligere svar op på virksomhedens egen hjemmeside. 

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger