En ny version af SharePoint er landet. Kom og se hvad den byder på af forandringer og nye muligheder.

2013 bliver ifølge Microsoft begyndelsen på en ny æra inden for IT. Det er i 2013, at vi for alvor har fået vænnet os til nye måder at kommunikere og arbejde sammen på via sociale medier og med apps, som vi hurtigt kan tilgå i skyen og anvende på mobile devices såvel som på almindelige computere.

Dette er der naturligvis også taget højde for i SharePoint 2013. Selvfølgelig er der kommet en hel del nye funktionaliteter, som understøtter de nye måder vi kommunikerer og samarbejder på, men det afgørende nye ved SharePoint 2013 er ikke nye smarte features.

Det afgørende nye ved SharePoint 2013 er indførelsen af en helt ny applikationsudviklingsmodel - Cloud Application Model, som kommer til at ændre radikalt på vores udnyttelse af SharePoint som platform for specifikke forretningsapplikationer og processer.

Hidtil har det været nødvendigt at få specialudviklet applikationer til at understøtte specifikke forretningsbehov. Med den nye Cloud App Model får vi som brugere mulighed at downloade apps, som kan tilpasses til at opfylde behovene, og som andre allerede har udviklet og har sat til salg i SharePoint App Store.

Vi ser nærmere på:

  • Nye features og funktionaliteter i SharePoint 2013
  • Den nye Cloud App Model
  • Deployment af Ready to use Apps
  • SharePoint App Store

Om arrangementet

Arrangør:

ProActive
Dato:

Location:

Microsoft
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup
DK

Kalender

Kommentarer (0)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer