En god præsentation der fanger modtageren er vigtig, for at du kan få dit budskab frem. Har du brug for inspiration til at lave bedre præsentationer? På dette på-vej-hjem møde bliver der sat fokus på præsentationsteknik - do's and dont's.

De fleste af os kender situationen. Tvunget til at overvære endnu en præsentation. Desperationen melder sig. Bare det snart er slut! Dårlige, kedelige og demotiverende præsentationer er en af de allerstørste tidsrøvere på danske arbejdspladser. Microsoft anslår, at der hver dag på verdensplan bliver udviklet mellem 20 og 30 millioner PowerPoint præsentationer. Det er rigtig mange præsentationer. Og det betyder, at der spildes rigtig meget tid og rigtig mange penge.

En præsentation er langt mere end PowerPoint slides. Din evne til at være nærværende og skabe en relation til dit publikum er afgørende for hvor stor succes du får som oplægsholder.

Jacob Barnes fra Anchorman ApS giver dig en inspirerende opsang, der rykker ved forestillingen om, hvad der skal til for at udvikle præsentationer som overbeviser og underholder. Jacob gennemgår de vigtigste forudsætninger, og illustrerer pointerne med både gode og dårlige eksempler. Og så får vi svaret på hvorfor vi skal lade være med at være så forbandet dygtige, når vi kommunikerer!

Tilmelding til mødet er nødvendig

Om arrangementet

Arrangør:

DANSK IT
Dato:

Location:

Annonceres online København
DK

Kalender

Kommentarer (0)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer