Kom til oplæg og efterfølgende paneldebat med DANSK IT og CFIR og hør, hvordan fremtidens penge vil ændre vores samfund. Panelet vil blandt andet bestå af Mikkel Freltoft Krogsholm, CFIR, Anders Mølgaard Pedersen, økonom, Danmarks Nationalbank og Niklas Marschall, Vice President, Sales and Marketing, DSB og Kasper Sylvest Olsen, Danske Bank.

Penge har en lang og fascinerende historie bag sig og en usikker fremtid foran sig. Vores teknologiske udvikling er i fuld fart og det har en stor indflydelse på vores penge og den måde vi betaler på. Hvilke teknologier er på spring og hvad mener Hr. og Fru Jensen egentlig om fremtidens penge?
Hør først om pengenes historie, og hvad der er på trapperne. Herefter tager et panel af danske nøgle-aktører inden for betalingsformidling scenen og debattere, hvad der sker i Danmark på pengefronten.

Program for på-vej-hjem-mødet:

  1. Michael Mærcher (Nationalmuseet) fortæller om, hvilken betydning de teknologiske fremskridt havde på produktionen af penge i det 18. århundrede.
    Kurt Andersen fortæller om da pengene blev digitale (fra metal til plastik).
    Og Mikkel Freltoft Krogsholm (CFIR) holder et oplæg om, hvordan fremtidens penge kommer til at se ud.

  2. Hvad sker der i Danmark? En paneldebat med nøgle-aktører inden for dansk betalingsformidling - blandt andre Anders Mølgaard Pedersen, Betalingsformidlingskontoret, Danmarks Nationalbank og Niklas Marschall, Vice President, Sales and Marketing, DSB, og Kasper Sylvest Olsen, Danske Bank.

Tilmelding til arrangementet er nødvendig.

Om arrangementet

Arrangør:

DANSK IT
Dato:

Location:

Finansforbundet
Applebys Plads 5
1411 København K
DK

Kalender

Kommentarer (0)

Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer