Sponseret indhold

Bliv udstiller på Danmarks største IT-sikkerhedsevent Infosecurity Denmark 2018

Version2s store it-sikkerhedskonferencemesse Infosecurity Denmark afholdes i Øksnehallen den 2. og 3. maj 2018 og byder på 2700 deltagere og 110 oplæg fra fagfolk, der arbejder med it-sikkerhed.

Version2s store it-sikkerhedskonferencemesse Infosecurity Denmark afholdes i Øksnehallen d. 2. og 3. maj 2018 og byder på 2700 deltagere og 135 oplæg fra fagfolk, der arbejder med it-sikkerhed.

I 2018 sætter vi fokus på de stadigt større angreb mod erhvervslivet og indsatsen for at beskyttelse sig imod disse, implementering af GDPR, sikkerhed i borgerdata i den offentlige sektor, men også udfordringer med awareness hos slutbrugere og sikkerhed i internet of things-produkter.

Ét spor er reserveret til keynotes og skal bidrage med stærke faglige oplæg om aktuelle it-sikkerhedsproblematikker.

Et kompetent advisory board bestående af repræsentanter fra universiteter, organisationer og it-sikkerhedsfirmaer er sammen med Version2 redaktionen i fuld gang med at planlægge, hvilke keynotes der skal på podiet.

I 2017 besøgte mere end 2700 deltagere Infosecurity, og der var masser af faglig sparring og dialog mellem deltagere, udstillere og oplægsholdere, forskere og eksperter inden for alle it-sikkerhedsproblematikker.

Messen giver i særklasse mulighed for drøftelse af udfordringer og mulige løsninger på trusler med fagfæller.

Få nyheder om IT-sikkerhed og besked, når registrering til årets messe åbner - skriv dig op her