IT-talent:

I 2020 sætter Version2 i samarbejde med Ingeniøren og Teknologiens Jobfinder for fjerde gang fokus på Danmarks dygtigste it-professionelle, og kårer derfor de største IT-talenter i de tre kategorier: it-konsulent, it-projektleder og it-udvikler.

Danmarks største IT-talenter offentliggøres i november 2020, og efterfølgende kan der læses om talenterne i magasinet IT-talent, som udsendes sammen med Ingeniøren og ligedes kan findes online. Frem til d. 5. oktober 2020 kan man indstille kandidater til IT-talent her på siden. Efter d. 5. oktober 2020 vil fagjuryen udvælge vinderne af talenterne i hver kategori.

Top 5 i hver kategori vil blive offentliggjort digitalt, og top 3 i hver kategori vil blive offentliggjort i magasinet IT-talent.

Indstil din kandidat her ved at udfylde de relevante felter, du umiddelbart har information til.

Læs mere om IT-Talent: her

Information om indstiller
Information om indstillet kandidat
Kandidatbeskrivelse
Motivationsteksten bør være en kort beskrivelse af den indstillede kandidat - indeholdende; tekniske færdigheder, menneskelige færdigheder, opnåede resultater og evner til at tænke nyt og kreativt. Alt tekst skal have relevans for den valgte indstillingskategori.
Filer skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: jpg jpeg png pdf doc docx

Hvis din kandidat havner i top 3, vil du og kandidaten få direkte besked. De indtastede oplysninger er kun tilgængelige for IT Talents analysegruppe og fagjuryen.

Har du spørgsmål til IT-Talent, er du velkommen til at kontakte business analyse & Jofinder manager hos Teknologiens Mediehus, Mona Persson på e-mail mop@ing.dk eller tlf. 22243244.