Sponseret indhold

IDA: Få kompetent rådgivning uanset om du er ledig eller leder, studerende eller selvstændig

Uanset hvor du er i din karriere, tilbyder IDA dig kompetent rådgivning og sparring. Se hvad du kan få hjælp til.

Hvad bør du forvente af din næste ansættelseskontrakt? Hvordan håndterer du bedst stress? Og hvordan opbygger du et godt netværk hen mod dit næste - eller første - job?

Uanset om du er studerende, lønmodtager, ledig, ny leder eller topleder, tilbyder IDA værdifuld og gratis rådgivning, der er tilpasset det sted, du er i dit arbejdsliv - eller i livet generelt.

Studerende: Bliv klædt på til arbejdsmarkedet

Som studerende kan du eksempelvis blive klædt på til det gode studiejob, et semester i udlandet eller til snart at skulle ud på arbejdsmarkedet og dermed have alt fra a-kasse til netværk, CV og den gode ansøgning på plads, og hvordan du håndterer den svære første jobsamtale.

Erhvervsaktiv: Få karrieresamtaler og juridisk sparring

Måske er du allerede godt i gang med din karriere og har brug for karrieresamtaler. Hvert halve år har du som medlem af IDA adgang til en times møde med en karriererådgiver, hvor du fortroligt kan vende dine muligheder og udfordringer.

Har du juridiske spørgsmål eller udfordringer med din ansættelseskontrakt - enten din nuværende eller den, du lige har fået stukket i hånden - står IDAs juridiske rådgivere klar til at hjælpe dig.

Leder: Bliv fortrolig med din lederrolle

Er du ny leder eller topleder, får du tilbudt ledersparring og strategisk, styrkebaseret karrieresparring, ligesom du har adgang til ledernetværk med fokus på eksempelvis ledelsesudfordringer, personaleledelse og strategisk ledelse.

Selvstændig: Hjælp til kontrakter og gode aftaler

Og som selvstændig kan du få sparring på alt fra indgåelse af kontrakter til faglig udvikling gennem bl.a. netværk og kurser og en lang række rabatter på eksempelvis at få lavet dit regnskab eller en god erhvervsforsikring.

Privat: Få hjælp til din økonomi og skattesager

Ønsker du uvildig rådgivning om mere personlige forhold såsom din privatøkonomi og pension, har IDA en samarbejdsaftale med F10 Finans. Og hvis du er på vej til at ende i en juridisk sag om skat, told eller moms, har du mulighed for at få et gratis møde med en advokat, hvor du kan få kortlagt, om det giver mening at føre en sag, og hvad det i så fald vil koste.

Stress eller chikane?

Uanset hvor du er i dit liv eller din karriere, kan du blive ramt af stress. Her kan IDA hjælpe dig med at identificere de første tegn på stress og hjælpe dig igennem et stressforløb. Du kan f.eks. få psykologbistand eller karrierebistand, uanset om du forventer at fortsætte eller ønsker at fratræde. Du kan desuden få hjælp mod mobning og seksuel chikane.

Lige nu har du muligheden for at prøve IDAs rådgivning og de mange andre fordele som medlem af IDA såsom billige forsikringer og masser af faglige netværk helt gratis. Som studerende er det gratis at være medlem det første år, mens erhvervsaktive og ledige får tre måneders prøveabonnement.

Tilmelder du dig i dag via linket til højre, deltager du desuden i konkurrencen om at vinde en iPhone X. Vi trækker lod, hver gang IDA får 100 nye medlemmer via linket.