Sponseret indhold

How-to-guide: Undgå email-fejlsendinger og sikkerhedsbrud i din virksomhed

Med 269 millarder sendte emails per dag modtager de forkerte personer ind i mellem fortrolig information ved en fejl. Dette kan undgåes med en god DLP-løsning.
Af TECH RELATIONS for Vipre

Med 3,7 millarder brugere og dagligt 269 milliarder sendte beskeder er email-systemet langt det mest benyttede kommunikationsværktøj i verden - ikke mindst for virksomheder. For at sætte det i perspektiv svarer det til mere end tre gange den globale daglige besked-mængde via Facebook, WhatsApp og SMS tilsammen.

Skyggesiden ved dette er, at emails også er kilde til de største sikkerhedstrusler mod en given virksomhed. Mails går til de forkerte modtagere med fortrolig information. I bedste fald kan det være en pinlig affære. I værste fald har man spredt malware, phishing-links eller skabt et datalæk, der kan føre til hacking.

Menneskelige fejl er den typiske kilde til sikkerhedsproblemerne. Autoudfyldte emailadresser, der ikke bliver tjekket skaber mange fejlsendinger. Kontakter med samme navn eller navne, der minder om hinanden er også årsager til fejludsendelser. Mange medarbedere håndterer store kontakt-lister og udsendelser af mails til et stort antal modtagere. Dette kan gå galt.

Rigtig mange alvorlige problemer opstår typisk, når en virksomhed outsourcer en del af sit arbejde. Det kan være i forbindelse med rekruttering lokalt eller internationalt. Ofte omfatter det korrespondance med op til flere eksterne stakeholders, hvor emailen bærer vedhæftede filer “ud af huset”, som ofte indeholder personlige oplysninger og fortrolig virksomhedsinformation.

Løsning

Løsningerne er flere:

  • Kryptering og authentication er essentielt men kan ofte ikke dæmme op for menneskelige fejl.

  • Klare retningslinjer og løbende uddannelse i, hvordan virksomheden opbevarer og håndterer følsomt indhold er et must for enhver virksomhed.

  • Endelig er der Data Loss Prevention-løsninger som kan hjælpe den enkelte medarbejder i det daglige arbejde, så man sikrer effektivitet i arbejdet samtidig med at sikkerheden mod menneskelige fejlsendinger øges.

Dette whitepaper er en guide til, hvordan du kan udvælge og implementere Data Loss Prevention-løsninger (DLP) til at styrke sikkerheden i din virksomheds email-håndtering.