Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Yes! - Google docs med upload af alle filtyper

15. januar 2010 kl. 12:095
Artiklen er ældre end 30 dage

Hmm, normalt går der år uden, at jeg snubler over en it-ting, hvor jeg nærmest må styre min begejstring. Men det er fedt, at der kun skulle gå to dage fra, at jeg læste om, at Google nu ville åbne for upload af alle filtyper til Google Docs, til jeg selv havde den feature tilgængelig.

Så nu kan wav-filer og andre filformater, som kun fantasien sætter grænser for gemmes i mit eget Google-depot. Så bortset fra, at der er en begrænsing på 250MB pr. fil, har jeg svært ved at finde noget at brokke mig over i dag.

Har du?
/kurt

5 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
15. januar 2010 kl. 12:57

Så skal de bare lave det mere dropbox agtigt...

:)

Peter

2
15. januar 2010 kl. 16:45

Med gratis tilbud fra både Microsoft (skydrive.live) og Google, må der være en masse betalingsservices, som må lukke. Og så kan ens filer pludselig ligge ret usikkert hos disse betalingsudbydere.

3
15. januar 2010 kl. 17:22

Med gratis tilbud fra både Microsoft (skydrive.live) og Google, må der være en masse betalingsservices, som må lukke. Og så kan ens filer pludselig ligge ret usikkert hos disse betalingsudbydere.

Overhovedet ikke. Det handler om at de tilbyder forskellige services til forskellige typer mennesker. Det er klart at dem som ikke har "noget" at byde på i forhold til Google og Microsoft kan ende med at må lukke.

Et nydeligt modeksempel kunne være Colin Percivals tarsnap. Det gør det muligt at lave backup af data i "skyen" på en måde hvor ingen andre end du har adgang til data... garanteret vel at mærke. Selv hvis Colin får en pistol sat for panden kan han ikke udlevere dine data til trediepart. Den feature supporterer hverken Microsoft eller Google - og de kommer nok heller ikke til at gøre det i nærmeste fremtid.

5
16. januar 2010 kl. 20:02

Hvad er der egentligt så specielt ved Google's "docs". Microsofts SkyDrive har igennem længere tid leveret 25 GB gratis lagerplads og har absolut ikke været begrænset til Office dokumenter, eller nogen anden type. Tværtimod.