Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Streaming-kaos!

25. november 2015 kl. 10:1035
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Jeg har klippet kablet! Altså ikke bogstaveligt, for kablet er vist TDC's ejendom, så det ville nok give ballade, men jeg abonnerer ikke længere på en tv-pakke. Og jeg ser mere tv end nogensinde før.

Men visse dage kan jeg næsten savne de gamle dage med én tv-kanal, hvor vi alle så Erling Bundgaard fredag aften og Jarlen lørdag og resten af ugen var der vist kun TV Avisen.

For jeg er endt med næsten lige så mange streaming-tjenester, som jeg før havde kanaler. Faktisk bruger jeg nok flere forskellige tjenester i løbet af en uge, end jeg så forskellige kanaler.

Og alligevel har jeg ikke nok!

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ash vs. Evil Dead findes eksempelvis lige nu kun på C-More, som ikke er en del af min nuværende samling. Og ja, jeg kan se første afsnit af SyFys The Expanse på Youtube, men de næste afsnit findes kun på amerikanske tjenester, hvor de ironisk nok kræver et abonnementsnummer til kabeltv for at få adgang, selv hvis man bruger vpn til at snige sig over Atlanten.

Min tv-uge involverer besøg hos NFL Gamepass, HBO Nordics, Netflix, Hulu (via vpn og med reklamer), DR TV og Viaplay suppleret med besøg via vpn fra tid til anden hos cbs.com, FoxNow og amerikansk Netflix. Ja, vpn er en gråzone, men amerikanske IP-adresser er noget vi giver hinanden eller hvad det nu er de siger.

Måske bør vi ombygge hjemmekontoret til et strategisk warroom, hvor vi kan flytte sæsoner af tv-serier rundt på et stort kort over tjenester og IP-adresser, som var de allierede jagerfly, og sofaen var den Engelske Kanal.

All right, jeg kunne jo skære ned på de amerikanske tv-serier og vente på, at de engang måske kommer på en dansk tjeneste. Jeg kunne også flytte i en lille hytte i en svensk skov og leve af bær og elgkærlighed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er to problemer ved streaming lige nu: Platforme og eksklusive distributionsaftaler.

Det første er det simpleste at løse. Jeg har valgt at bruge en pc med en browser til streaming. Foreløbig giver det adgang til flere tjenester end at vælge en spilkonsol eller streaming-dims - eller et smart-tv (LOL, du blev godt nok fuppet nede hos Ernsts Radiobiks, da du fik at vide, at dit splinternye Panasamsony snart ville få HBO Nordic i ægte HD med en softwareopdatering).

Vi er endnu ikke nået dertil, hvor udviklerne siger skråt op til at lave en webudgave af en streamingtjeneste. Vi er tæt på, men trods mangel på ægte surroundlyd og andre småting, så kan man stadig se det meste via browseren.

Det andet problem er sværere. For selvfølgelig skal Fox da have lov til at vælge at holde fast i en gammel aftale om, at én eller anden dansk tv-kanal skal kunne vise de nye afsnit af Simpsons, og de skal da også have lov til at lade en dansk tv-indkøber sige 'meh' til Bob's Burgers og fratage danskerne det bedste af Fox' aktuelle 'Animation Domination' (bedste animerede show på tværs af kanaler lige nu er så Rick and Morty, som til dels kan streames fra Adult Swim).

Det bliver straks mere kompliceret, når vi taler om indhold, der aldrig har været forbi de gamle distributionsmekanismer. Som eksempelvis alt det, der nu bliver produceret til Amazon, som Amazon af uvisse årsager har valgt ikke at give danskere adgang til. Så held og lykke med at komme til at se The Man in the High Castle.

Mens eksempelvis HBO Nordics har været gode til at få visse aftaler i hus med netværk, der på det amerikanske marked konkurrerer med HBO, så er Amazons originale indhold næppe noget, der dukker op den vej. Der må vi nok vente på, at Amazon lancerer sin tjeneste i Danmark. Det er et problem, for Amazon har ambitioner om at blive én af de største serieproducenter.

Men selv når jeg væbner mig med tålmodighed og accepterer, at der er noget indhold, jeg ikke har adgang til, så er det svært at finde rundt i streaming-vildnisset.

Tag en serie som The Walking Dead. De ældre sæsoner kan findes på flere tjenester, men den nye sæson finder jeg på DR TV (med nogle ugers forsinkelse). Spin-off-serien Fear The Walking Dead finder jeg derimod hos HBO Nordics.

Jeg savner en tjeneste, hvor jeg kan tilmelde mig mine 5-6 streaming-tjenester, men alt indholdet kan tilgås fra én grænseflade, der ...

Arh, pis. Jeg har lige beskrevet kabeltv, har jeg ikke? Den Store Bagedyst på DR1, Vild med Dans på TV 2 - alt sammen på ét abonnement og én grænseflade.

35 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
35
4. februar 2016 kl. 09:03

Jeg arbejdet med et projekt som dufter lidt af det der efterspørges.
Vi har samlet filmene fra flere streamingtjenester på <a href="http://www.streamhub.dk">www.streamhub.dk</a&gt; og kombineret dem IMDB, TMDB og andre databaser.

Interessant tjeneste. Noget i den stil så jeg gerne direkte i TvOS. Endnu vigtigere så jeg gerne en oversigt over live streams. I stil med en TV-oversigt til flow-tv, men blot for de live streams man nu har adgang til. I vores tilfælde vil det være alle DR's kanaler samt hvad Viaplay nu viser.

Savnet ved flow-tv synes jeg bl.a. er at have TV'et rullende i baggrunden og så er der underligt nok mere fornøjelse i at se "Blinkende Lygter" kl. 21.00 på TV2 end at selv sætte filmen på kl. 20.24 fra en streamingtjeneste.

Ja, nogle gange er det rart at der er nogle andre der bestemmer for én.

34
3. februar 2016 kl. 21:46

Jeg arbejdet med et projekt som dufter lidt af det der efterspørges. Vi har samlet filmene fra flere streamingtjenester på www.streamhub.dk og kombineret dem IMDB, TMDB og andre databaser. Savnet ved flow-tv synes jeg bl.a. er at have TV'et rullende i baggrunden og så er der underligt nok mere fornøjelse i at se "Blinkende Lygter" kl. 21.00 på TV2 end at selv sætte filmen på kl. 20.24 fra en streamingtjeneste.

33
1. december 2015 kl. 17:16

Bare opsig de elendige tjenester.. De fupper folk og dem der betaler er da til grin!

32
1. december 2015 kl. 16:13

KODI på android
Jeg har KODI installeret på min samsung galaxy 4 m android 5.</p>
<p>I KODI kan frit installeres forskellige TVaddons, bl.a. 13 danske tv-kanaler, der alle er frit tilgængelige på nettet, hér samlet i én nemt navigérbar menu. Fungerer lydefrit.

Kodi på Raspberry PI 2 virker til gengæld knap så solidt. De danske TV plugins hakker betydeligt.

Min løsning var at bruge Webbrowseren på LG TVet, der kører WebOS 2.0. Det fungerer overraskende godt, meget få udfald og er ganske brugervenligt. Og så behøver man ikke fyre en app op på sin smartphone for at skifte kanal, som ved Kodi.

Faktisk er WebOS 2.0 så overraskende helstøbt, at det hele (uPNP, DLNA, TV i webbrowseren, Miracast, Netflix app, etc...) "Just works!" (ahrøm, host). Altså alt, pånær Flash-content...

31
30. november 2015 kl. 19:06

Mht. til "TV-guide" tænker jeg at det er noget der skal være integreret i OS'et, dvs. Apple skal udvikle et API til TvOS. Det kan så kaldes frem til enhver tid via Siri.

30
30. november 2015 kl. 16:45

Jeg har haft samme idé i lang tid. Jeg fik endda, i et flot Excel ark som jeg desværre har smidt ud, regnet ud, at vi i familien kunne spare omkring 3.800 om året ved at skifte Waoo's store tv-pakke ud med streaming tjenester.

Problemet var også at finde en samlet platform hvor jeg kan samle alle mine streaming tjenester og få en "tv-guide" ud af live tv-delen, samt have et link til film (f.eks. Netflix), TV On Demand (f.eks. TV2 Play, Viaplay, etc), og et link til at kunne tilføje flere.

I sidste ende er problemet nok, at det kræver API adgang til de forskellige tjenester, og at disse API'er ikke opfører sig ens. Derved er man allerede i gang med at lave sin egen KODI-klon, hvor man er nødt til at behandle de forskellige tjenester som plugin's, for at komme ud over forskelligheden, samt håndtere login, kvalitet på streams, optimering til både Windows (high-end), Raspberry Pi (low-end), osv hvis man vil lave en generisk, cross-platform løsning, og jeg kunne blive ved.

Og jeg ved med mig selv, at det får jeg aldrig tid til at sætte mig ind i, hvis familien også skal have bare lidt af min tid.

29
26. november 2015 kl. 12:38

"men jeg abonnerer ikke længere på en tv-pakke"

Velkommen i klubben! Vi afmeldte antenneforeningen for lidt over et år siden.

En afledt konsekvens har været, at vi ikke længere ser hverken TV-Avisen, TV2 nyheder og tilsvarende. Vi holder os stadig orienteret om, hvad der sker i verden, men ved skrevne artikler online i stedet for TV.

Og min mavefornemmelse siger mig, at det har gjort mit humør og generelle livskvalitet bedre. Det er sgu ikke sundt med det bombardement af katastrofebilleder, som man skal igennem i en gennemsnitlig TV-Avis. Det er ikke sundt for sjælen.

28
26. november 2015 kl. 08:20

Ja også mig. jeg har ikke tiden, men kunne godt tænke mig at lave en løsning som kombinere flow TV og VoD løsningen i EPG. Så ville program guiden have et lille symbol eller genvej på en udsendelse hvis det var tilgængeligt via dine streaming tjenester.

27
26. november 2015 kl. 06:39

Jeg har KODI installeret på min samsung galaxy 4 m android 5.

I KODI kan frit installeres forskellige TVaddons, bl.a. 13 danske tv-kanaler, der alle er frit tilgængelige på nettet, hér samlet i én nemt navigérbar menu. Fungerer lydefrit.

25
25. november 2015 kl. 19:07

Jamen, det er da hyggeligt at binde fluer,

Det har jeg aldrig prøvet, men jeg har prøvet at bruge en del aftener på at hjælpe fluefisker Preben Torp Jacobsen med et EDB-program der kunne beregne den perfekte split cane fly rod. Så går tiden lissom med det, eller læse om andres IT-problemer.

male rollespilsfigurer og læse bøger, men der er nu noget særligt over at få fortalt en god historie

Yes, der er jeg med: få fortalt en god historie. Forleden så jeg Bjergkøbing Grand Prix med familien på DVD. Jeg er passeret de 50 år, så jeg er det segment der ser DVD. Men TV, det har jeg aldrig haft.

23
25. november 2015 kl. 17:23

Ja det virker ret ok. Desværre lider DR TV af en Apple fetis, så de har ikke fundet det nødvendigt at implementere DR TV på Googles tilsvarende TV boks, som kun koster halvt så meget som den nye Apple TV.</p>
<p><a href="https://www.google.com/nexus/player/">https://www.google.com/nexus/play…;
<p>(nej det er ikke det samme som Chromecast)

Ifølge en artikel på Flatpanels.dk, så var DR i gang med en app til de tidligere Apple TV bokse da analyser viste at de var rimeligt udbredte. Apple annoncerede i det forløb den nye model med en app store og de valgte så at lave en app dertil i stedet. Det kan man godt argumentere for er lidt underligt da der må have været 0 brugere på den platform da de tog den beslutning.

DR er ikke alene om at ignorere Android TV. Der er så vidt jeg ved ingen danske apps overhovedet.

DR har allerede en Android app. De mangler sådan set bare at sætte klik ud for at den kan bruges på Android TV, som er en speciel udgave af Android til TV bokse. Der er flere producenter af TV bokse der bruger Android TV, herunder Googles egen Nexus Player.

Enig i at det ikke burde være det store problem at lave en udgave til Android TV. Spørgsmålet er hvor udbredt Android TV bokse er i DK? Siden ingen har valgt at supportere platformen indtil videre, tyder det på der er få brugere. SmartTV har de vist valgt at supportere via HbbTV. Det sidste er umiddelbart en fornuftig beslutning synes jeg, SmartTV platformene skifter ret ofte.

22
25. november 2015 kl. 17:13

Ja, DR TV må godt være tilgængeligt på en separat kasse, men hvis kassen er indbygget i TV'et, så er det strengt forbudt. Det må man KUN hvis fjernsynet henter URL'en fra et antennesignal (HbbTV).

Nej, man må hvis det er DR TV der har lavet app'en. Det må køre på den nye Apple TV fordi det er DR TVs egen app. Men man må ikke hvis det er trediepart der har lavet app'en.

Men hvorfor har DR så ikke været lidt mere fremme med at få lanceret apps til alt muligt? Alle mine dimser kan køre Netflix app - hvorfor ikke DR TV app?

21
25. november 2015 kl. 17:09

Det har betydet at f.eks. DR TV er tilgængelig og det fungerer faktisk ganske godt.

Ja, DR TV må godt være tilgængeligt på en separat kasse, men hvis kassen er indbygget i TV'et, så er det strengt forbudt. Det må man KUN hvis fjernsynet henter URL'en fra et antennesignal (HbbTV).

Det er rimeligt fjollet at skulle trække antennekabler ind når signalet alligevel ikke skal bruges til noget. Men så kan man jo heldigvis købe en Apple TV og nyde at have to fjernbetjeninger.

20
25. november 2015 kl. 17:08

Det har betydet at f.eks. DR TV er tilgængelig og det fungerer faktisk ganske godt

Ja det virker ret ok. Desværre lider DR TV af en Apple fetis, så de har ikke fundet det nødvendigt at implementere DR TV på Googles tilsvarende TV boks, som kun koster halvt så meget som den nye Apple TV.

https://www.google.com/nexus/player/

(nej det er ikke det samme som Chromecast)

DR har allerede en Android app. De mangler sådan set bare at sætte klik ud for at den kan bruges på Android TV, som er en speciel udgave af Android til TV bokse. Der er flere producenter af TV bokse der bruger Android TV, herunder Googles egen Nexus Player.

19
25. november 2015 kl. 14:37

Desværre er der jo nok en grund til at Apple aldrig er lykkedes med deres TV, og jeg tænker at hvis Apple ikke kan, hvem kan så?

Apple har for nyligt lanceret et nyt Apple TV, inklusiv et nyt OS kaldet TvOS, baseret på IOS. Den største nyhed er helt klart at der nu findes en App Store dertil. Det har betydet at f.eks. DR TV er tilgængelig og det fungerer faktisk ganske godt. Viaplay er også tilgængelig (de var også tilgængelig på den tidligere udgave) og Netflix, HBO, m.fl. findes selvfølgeligt også. Amazon er der desværre ikke. TV2 Play er der heller ikke, men de skulle komme på et tidspunkt.

Jeg savner en tjeneste, hvor jeg kan tilmelde mig mine 5-6 streaming-tjenester, men alt indholdet kan tilgås fra én grænseflade, der ...

Det kan Apple TV faktisk med Siri, men Siri er desværre ikke er tilgængelig på dansk endnu på Apple TV. Det er også begrænset hvilke streaming tjenester der søges i indtil videre, men det bliver helt sikkert udviddet.

I forbindelse med deres anmeldelse af boksen har Flatpanels.dk har lavet en fin videogennemgang af Siri funktionaliteten: https://youtu.be/TlgkAk6wVJ0

Jeg har ikke fået opsagt vores TV-abonnement endnu, men det bliver gjort om kort tid. Vi er skiftet til kun at benytte Apple TV boksen. En ting jeg savner er en "TV oversigt", dvs. en samlet oversigt over de live streams og flow tv kanaler jeg har adgang til. Jeg vil gætte på at det også kommer på et tidspunkt i en eller anden form.

18
25. november 2015 kl. 13:45

Er det ikke det som Apple netop er ved at lave med deres Apple TV 4 og Siri?

Som jeg forstod det på sidste Keynote så ville Apple TV / Siri netop være i stand til at søge i metadata fra alle Apps. Netflix (og alle andre streamingtjenester) har sikkert ingen intention om at lægge alt informationen frit ud på en tilfældig hjemmeside, men med Apple er de sikret en form for sikkerhed, i at det kun er Siri der kan stikke snablen ned i data.

17
25. november 2015 kl. 13:45

Man kan jo gøre som en af mine venner og abonnere på alle streamingtjenesterne der er tilgængelige herhjemme, og torrente alt det man gerne vil se.

Selskaberne får deres penge, og han får sin underholdning på samme tid som vennerne på den anden side af atlanten.

16
25. november 2015 kl. 13:23

Sålænge distributører og producenter af film, shows, sport og serier er blandet sammen, har vi problemet. Og popcorntime etc. er vel eneste brugervenlige alternativ (som dog stadig mangler liveshows og sport)? Måske man sq lave en popcorntime-version med (anonym bitcoin) betalingsmulighed - hvis en producent sagde "ok", kunne dennes film/serier fremover kun ses mod betaling - resten var som idag :D nå... hrm...

15
25. november 2015 kl. 12:50

Det er faktisk det, der har pisset mig allermest af ved almindelige tv-pakker: Alle de sportskanaler, man bliver tvunget til at betale for. Sport er det absolut dyreste indhold, men jeg har virkelig ikke noget at bruge det til.

Yousee har heldigvis deres bland-selv pakker, så man kan slippe afsted med prisen for mellempakken og være mere eller mindre fuldt dækket med sport. Det duer selvfølgelig ikke hvis resten af husstanden også vil have et udfald af børne-tv etc.

13
25. november 2015 kl. 12:19

Ja, det ville være rart :-)

Desværre er der jo nok en grund til at Apple aldrig er lykkedes med deres TV, og jeg tænker at hvis Apple ikke kan, hvem kan så?

12
25. november 2015 kl. 12:16

Ja, selvfølgelig kan de små poder sagtens finde ud af at finde frem til det indhold de vil se. Det er lige så meget mig (kald mig bare gammelfar) der ikke orker andet end at ligge i sofaen med remoten.

Og vi har også Chromecast og det virker super godt. Men det er bare mere bøvlet at zappe sig igennem en række forskellige apps på telefonen end det er at zappe igennem kanalerne på tv'et.

Så, for mig er TV'et (suppleret med Chromecast) fortsat den mest brugervenlige løsning. Detsværre er det så både dyrt, og giver ikke adgang til alt.

11
25. november 2015 kl. 11:49

Det er også et spørgsmål om oplæring. Min store pige på 6 år streamer Netflix og Viaplay på TV via Chromecast, og min lille på 3år foretrækker DR TV app og YouTube.

10
25. november 2015 kl. 11:35

Jeg har i flere år leget med tanken om at lave en form for Web-baseret streaming-søgemaskine, hvor man gennem registrering af alle sine streaming-tjenestjer kunne søge på tværs af indhold for at se hvad der var tilgængeligt hvor. Der findes forskellige halvhjertede forsøg på dette, f.eks. moreflicks.com, canistream.it og flixsearch.io, men ofte er de ikke ajourførte, dækker meget få tjenester og ofte giver de ikke sæsonoplysninger.

Hovedproblemet iflg. eksperter i branchen er at indholdsleverandørerne ikke ønsker at offentliggøre/udveksle data og formentlig aldrig kommer til det fordi disse udgør deres bedste konkurrenceparameter. Dette gør det samtidig tvivlsomt om det overhovedet er lovligt at lave en sådan tværgående løsning ved f.eks. at HTML scrape indholdsleverandørernes hjemmesider for metadata.

Jeg er nysgerrig efter at høre hvordan du holder styr på hvilke afsnit du allerede har set? Du kan vel "risikere" at se første halvdel af en sæson på tjeneste A og anden halvdel på tjeneste B?

9
25. november 2015 kl. 11:29

Det er faktisk det, der har pisset mig allermest af ved almindelige tv-pakker: Alle de sportskanaler, man bliver tvunget til at betale for. Sport er det absolut dyreste indhold, men jeg har virkelig ikke noget at bruge det til.

Tag f.eks. Fullrate, som jeg er kunde hos. Her er man tvunget[1] til at abonnere på Eurosport og Eurosport Danmark. Hertil skal lægges Kanal 5 og 6'eren, som er dyre pga. deres høje andel af fodbold.

Uden de to sportskanaler og de to delvise sportskanaler kunne prisen på pakken sikkert skæres ned med mindst 50 kr. om måneden.

[1] Fullrate tilbyder ikke á la carte, så jeg er nødt til at vælge den store pakke, som indeholder de nævnte kanaler, fordi jeg gerne vil kunne se TV 2 News, Animal Planet og Discovery.

7
25. november 2015 kl. 11:28

Nøj hvor ville jeg gerne klippe kablet til TDC og spare de 500+ kroner om måneden. Og nøj hvor har jeg bare svært ved at finde et brugbart alternativ! Som Palle skriver er sport (specielt fodbold) en ufremkommelig jungle af kanaler og abbonnementer. Nyheder og andre live-events er ligeledes en forhindring for at klippe kablet.

Og i en husstand med både børn og kvinder (skrevet med et glimt i øjet) er kravet til at "det bare virker" også en faktor man ikke kan underkende. Og det er altså nemere bare at gribe remoten og smide sig i sofaen, end først at skulle starte pc'en og logge på de forskellige tjenester. SMART TV kan hjælpe lidt med en simpel adgang til streamingtjenesterne, men det er ikke helt så SMART som man skulle tro.

Så, jeg hænger fortsat fast i kablet hvor nødigt jeg end vil indrømme det....

8
25. november 2015 kl. 11:28

har kørt mange slags og er lige nu ret tilfreds med Kodi (XBMC) her har man så en platform med masse plugins til fx. OBH nordic, TV2 DR kanaler etc.. samt billeder og film så alle mine dvd'er er på loftet.

kan godt anbefales hvis man er lidt til tv remote og ikke så meget med browser løsninger. Det er muligt at se tv også, men kanalerne er flyttet så de skal indstilles igen når jeg vil se tv igen...

6
25. november 2015 kl. 11:24

Flow-tv, ja det er livet for kort til.

Det er helt klart rart at kunne se det, som det passer en, og ikke skulle sidde parat klokken 20:00 for at se et bestemt show.

Jeg tror dog at mange bruger lige så meget tid på on-demand TV, og føler sig mere forpligtede til at se hver eneste episode af en serie, fra start til slut, uden at gå glip af så meget som et sekund.

Skal man se noget specifikt, specielt når man følger en serie, så er on-demand selvfølgelig en fordel, men skal man bare slappe mentalt af i lidt tid, så synes jeg personligt, at flow-tv virker godt.

5
25. november 2015 kl. 11:16

Hvis man, som jeg, gerne vil følge med i superligafodbold, har man også problemer. Tre ugentlige kampe er på Viaplay, 2 ugentlige på D-play og 1 ugentlig på Eurosport, som vist slet ikke kan streames. Viaplay koster 229 kr, D-play 159 kr. Værsågod at betale 388 kr. om måneden for at se fodbold. Det er droppet, så må jeg høre det i radioen.

4
25. november 2015 kl. 11:12

Der er desværre endnu kun én simpel løsning, og den er beklageligvis knap så lovlig :/

3
25. november 2015 kl. 11:10

Det jeg savner fra almindeligt TV, fremfor on-demand, er det afslappende og uforpligtende ved bare at zappe lidt rundt og se det der nu engang er, uden at bekymre sig om, om man er gået glip af de første minutter af det show man lander på, uden at sætte det på pause, fordi man skal på toilettet eller i hente noget i køkkenet, og uden at spole tilbage, fordi der lige var et ord eller billede man ikke fik hørt/set.

2
25. november 2015 kl. 11:06

Jamen, det er da hyggeligt at binde fluer, male rollespilsfigurer og læse bøger, men der er nu noget særligt over at få fortalt en god historie - og kunne tale med andre om den samme historie - også mens den bliver fortalt.

Flow-tv, ja det er livet for kort til. Og tv-nyheder gør dig intet godt. Men The Wire er nu i mine øjne lige så fornuftig underholdning som at læse Ringenes Herre.

1
25. november 2015 kl. 10:45

Har slet ikke haft TV i en længere periode, har mulighed for at "låne" gratis netflix og HBO men får ikke set noget alligevel. Det eneste jeg savner er nyheder, når jeg spiser morgenmad.

Så får skiftet alt min passive tid ud med noget aktiv. Får godt nok lavet meget mere, men der går nu også meget til på Amored Warfare. Prøv det bare nogen dage ? Synes ikke selv jeg gik glip af noget. Nyheder fik jeg på nettet, hurtigere uden alt fyldet.