Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Startuplab - 24*7*3

3 kommentarer.  Hop til debatten
Blogindlæg26. februar 2010 kl. 21:00
errorÆldre end 30 dage

Mens det meste af Danmark sidder foran husalteret for at se en række håbefulde talenter synge sig frem til en karriere, er 25 mennesker samlet i Århus midtby for at sætte fokus på karrieren som iværksættere.

Her har Niklas Stephenson og hans hold af hjælpere stablet StartupLab, et iværksætter event, på benene og kører hele weekenden igennem, ja nærmest døgnet rundt ![Eksternt billede](http://www.version2.dk/uploads/smil3dbd4d6422f04.gif" alt=")

10 startups er samlet sammen med et imponerende line-up af forskellige mentorer, som igennem de næste par dage skal hjælpe iværksætterne med alt fra design, teknologi, kommunikation og med at få formet deres idéer så de er flyvefærdige når weekenden er omme.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Søndag aften skal iværksætterne så pitche deres ideer, med al den nye viden de har fået med sig, og her er der åbent for alle - så kig forbi, hvis DU har lyst til at høre mere.

Følg også StartupLab på Twittet tagget #startuplab og se billeder her http://www.flickr.com/photos/hannuvangsgaard/sets/72157623389343519/

NB: DRs Harddisken er i øvrigt også til stede og optager det hele (http://www.flickr.com/photos/hannuvangsgaard/4389632349/in/set-72157623389343519/)...

3 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
2. marts 2010 kl. 17:50

...men livet fortsætter...

Holdet bag StartupLab har vakt stor interesse hos flere investorer og erfarne iværksættere rundt omkring i landet og sågar også helt ned til Spanien, hvor Jesper "Just-Eat" Buch har sagt ok til at være mentor næste gang.

StartupLab er i øvrigt fuldt eksportérbart, så tag fat i Niklas på niklas (at) stephenson dot dk, hvis du kender nogen der kunne have interesse for et arrangement som det.

Er du selv iværksætter, så husk at Miracles værested for iværksættere og andet godtfolk, Geekhouse i Århus, altid er åbent for DIG, og at der er gratis kaffe og internet på kanden.... :-)

Læs mere om tilbuddethttp://www.miraclegeekhouse.com/dkblog/eller tag fat i mig for at høre mere.

Kort fortalt, er Geekhouse et gratis alternativ til de "etablerede" iværksættermiljøer i Århus, hvor det ofte er lidt for dyrt at have adresse, hvis cashflow stadig er et fremmeord i den lille biks :-)

2
3. marts 2010 kl. 17:24

Kan ikke nære mig; men ifølge overskriften skulle det altså køre over 3 uger ;-)

Men ellers et super initiativ. Thumbs up!

3
3. marts 2010 kl. 17:41

Haha - ja det var vist liiige at love lidt for meget :-)

Egentlig startede indlægget med at hedde 2+2=5 i udkast, men det gik jeg væk fra, men den mentale pointe overlevede vist i den nye overskrift ;-)