Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Skal man køre hvad som helst ?

17 kommentarer.  Hop til debatten
Blogindlæg7. januar 2009 kl. 12:19
errorÆldre end 30 dage

Måske er jeg bare for striks ?

Vi har haft besøg af Microsoft, som gerne vil revidere vores licensbeholdning: vide hvad vi bruger og hvad vi har købt....

Til at vide hvad vi bruger, forstod jeg på mødet at de (konkret et større revisionsfirma de har hyret til at foretage revisionen for Microsoft) har lavet nogle programmer, som de bede os om at køre på vores AD og efterfølgende på andre servere og en mængde pc'er - og sende dem nogle filer, som disse programmer laver.

Så er det jeg siger: "så er I jo leverandør af disse programmer. Sender I en aftale / erklæring, om disse programmer. Dels at de ikke indsamler noget uvedkommende information, dels at I tager ansvaret for programmerne - hvis nu de f.eks. ødelægger noget i vores installation ?".

Artiklen fortsætter efter annoncen

Svaret fra revison: "Vi har selvfølgelig testet programmerne. Vi tager ikke ansvaret". Microsoft: "det er frivilligt om I vil køre dem - ellers kommer vi bare ud og gennemgår Jeres installation fysisk, og det koster jo også Jer meget tid".

....

17 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
7. januar 2009 kl. 12:52

Derudover forstår jeg ikke, at Microsoft kan frasige sig ansvaret for programmer, de har lavet - medmindre det står i vilkår, som skal underskrives inden anvendelse af programmet?