Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Så er der DrivingIT igen

8 kommentarer.  Hop til debatten
Blogindlæg20. oktober 2021 kl. 16:09
errorÆldre end 30 dage

Så er det den tid af året igen, havemøblerne stuves i skuret og IDA inviterer til DrivingIT d. 5 november:

Programmet ser ikke helt tosset ud

Der er en del "TBA" og "Topic to be announced" i programmet endnu, fordi IDA godt kan lide at dryppe overskrifterne ud, rygter vil vide at der er noget rigtig spændende i posen.

Mit eget indlæg kommer til at handle om krisen i datamuseum.dk og hvad vi gør ved den. Hvis det kan lade sig gøre tager vi et par "talking-pieces" med[1].

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det glæder mig at se "Angrebet på XYX set indefra" foredrag på programmet,i mangel på en officiel IT havarikommission, som den USA nu har, må vi nøjes med frivillig vidensdeling af den slags.

Jeg kunne også godt have en mistanke om at det er noget i samme boldgade folkene fra COOP har med.

Er jeg forresten den eneste der ikke havde opdaget at der nu også noget der hedder "Udviklings- og forenklingsstyrelsen" ?

Men mest af alt glæder jeg mig til at se venner & bekendte igen...

phk

[1] Det er fristende at tage Chaos.dk maskinen med, som et vink med en vognstang fra "Det Gyldne Snabel@" til "D-mærke ordningen"

8 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
8
1. november 2021 kl. 10:15

"Udviklings- og Forenklingsstyrelsen udvikler, drifter og vedligeholder nye og eksisterende it-systemer, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive. Vi lægger stor vægt på at skabe løsninger, der er data- og analysedrevne, som er værdiskabende for Skatteforvaltningen, og som understøtter, at skatter og afgifter bliver betalt korrekt og til tiden."

7
27. oktober 2021 kl. 08:34

Bare I så ikke fører joken ud i livet denne gang :-D ... og god skjult joke på chaos siden ;-)

6
22. oktober 2021 kl. 09:55

Jeg var på offdig, og glædede mig meget til lige netop indlægget "Angrebet på XYX set indefra"

Det var den største skuffelse af alle foredrag, og det var endda forudsagt af en kollega. Har man hørt Darknet Diaries er der desværre sjældent noget at komme efter.

5
21. oktober 2021 kl. 09:30

Glimrende opsummering, blot den tilføjelse at vores nuværende indtægter ikke kan betale for fjernlagrene i mere end et par år, så vi skal ud og skaffe flere medlemmer, individuelle og firmamedlemmer.

3
20. oktober 2021 kl. 22:55

Er jeg forresten den eneste der ikke havde opdaget at der nu også noget der hedder "Udviklings- og forenklingsstyrelsen" ?

Den tror jeg heller ikke, jeg har hørt om. Der er en Moderniseringsstyrelse, som jeg (heller) ikke er helt klar over, hvad laver. Har den skiftet navn?

2
20. oktober 2021 kl. 22:19

For os langt fra Kalvebod Brygge, og af almen interesse, hvad handler "krisen i datamuseum.dk" om, og hvordan kan den løses ?

Du har vist ikke fulgt med her på V2 i år...

Datamuseum er blevet opsagt af Ballerup kommune som selv skulle bruge lokalerne så de (Datamuseum altså) søger nye lokaler med lys & lygte. Da Datamuseum.dk´s samling er ret stor og for stor del helt reelt er big iron (mainframes og minier) så kræver det passende lokaler og de skal helst være rimeligt tilgængelige med den offentlige transport.

Håber det er kort og præcist nok.

1
20. oktober 2021 kl. 21:33

For os langt fra Kalvebod Brygge, og af almen interesse, hvad handler "krisen i datamuseum.dk" om, og hvordan kan den løses ?