Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Open Source Days - nu med program

18. februar 2011 kl. 22:201
Artiklen er ældre end 30 dage

Vi har fået rigtig mange forslag til foredrag til Open Source Days 2011. Temaet open source essentials ser ud til at interessere mange udviklere og systemadministratorer rundt om. Og ikke kun i Danmark; der kommer talere fra bl.a. Tyskland, Canada og Australien.

Skydannelse er også nået til Open Source Days. Colin Percival er dybt involveret i FreeBSD-projektet og han indleder dagen med at fortælle om sit arbejde med at porte FreeBSD til Amazons cloud computing service EC2. På hans hjemmeside kan du bl.a. læse mere om FreeBSD-on-EC2 men lørdag den 5. marts kan du høre det fra manden selv!

Afslutningen på det officielle program står australske Paul Fenwick for. Han vil fortælle os at det ikke altid er den nyeste, skinnende opfindelse som er det bedste i verdenen. Paul er en kendt udvikler og underviser i Perl-verdenen så det er ikke en teknofob, du kommer til at møde. Du kan læse mere om ham på hans hjemmeside.

Open Source Days byder på en lang række mindre foredrag under betegnelsen lightning talks. Tidsrammen er 15 min. til at præsentere et projekt eller applikation. Lader du blikket glide ned over listen af lightning talks, får du et indtryk af hvad der rører sig blandt open source græsrødderne lige nu!

Artiklen fortsætter efter annoncen

Programmet til årets Open Source Days er online så du kan roligt begynde at planlægge hvad du skal høre lørdag den 5. marts 2011. Du kan købe en billet ved at klikke her.

Efter det officielle program er slut, fortsætter det vigtige uofficielle program hvor vi kan nyde en øl sammen mens vi snakker videre om open source essentials og andre hyggelige emner.

Konferencen finder i år sted på Kilen, som er en del af CBS (Handelshøjskolen i København). Vi begynder allerede kl.8.30 med morgenmad.

1 kommentar.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
23. februar 2011 kl. 15:53

Version udlodder 20 billetter til Open Source Days. Du kan deltage på to måder:

Der er 18 billetter på højkant, hvis du udfylder formularen her: http://www.version2.dk/artikel/18158-vind-billetter-til-open-source-days-2011 og modtager Version2's nyhedsbrev.

Du kan også vinde 2 billetter til Open Source Days, hvis du er på Facebook. Det eneste, du skal gøre, er at like/synes om http://www.facebook.com/version2dk.

Du er velkommen til at deltage begge steder og forøge din chance for at vinde;)

Mvh Julie, Version2