Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Nyt studie

8. december 2019 kl. 20:391
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.


Jeg har haft rigtig travlt de sidste mange måneder, det startede i Juli / August hvor jeg var med til at arrangere den danske Hacker-festival Bornhack, og ikke så snart var teltene pakket ned før vi i samlet flok drog til Tyskland og satte dem op igen til Chaos Communication Camp i Mildenberg.

Derudover var jeg selvfølgelig til TheCamp i foråret, som jeg også var medarrangør af, så alt i alt har det været en ret fantastisk festival sæson og den blev bestemt ikke bedre af at min bidrag, til både TheCamp og Bornhack, blev featured i Hackaday.

Parallelt med alt det her har jeg en lille virksomhed der skal passes, jeg laver forskellige former for IT Udviklingsprojekter og sidst men ikke mindst er der jo hele min passion for retrocomputing, herunder YouTube kanalen og denne blog.

Det sidste har kørt lidt på lavt blus siden jeg kom hjem fra Vintage Computing Festival Berlin for nogle uger siden, jeg har nemlig været på udkig efter et nye lokaler til mit studie - og jeg havde knapt fået tømt bilen fra Berlin-turen før jeg fik et super godt tilbud på nogle lokaler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kontrakten blev underskrevet og nøglerne overdraget, de gamle lokaler opsagt, og jeg har så regnet med at bruge de næste 3 måneder på stille og roligt at få alting flyttet, og sørge for at alting stod helt rigtigt det nye sted.

Den plan holdt cirka en uge, så ringede udlejeren fra det gamle studie og spurgte om jeg kunne få tømt 2 af mine 3 lokaler inden "næste weekend" for så kunne jeg slippe ud at kontrakten, og dermed udgiften til dobbelt-husleje, med det samme. Dét sagde jeg selvfølgelig ja til, og knoklede røven ud af bukserne.

Vi nåede det ... nu var der kun ét lokale tilbage i det gamle studie der skulle tømmes, det største lokale hvor alle computerne står, og det ville jeg jo så havde 2 måneder og 14 dage til at gøre i ro og mag ... troede jeg, Tirsdag ringede den gamle udlejer igen og sagde at han havde en lejer til lager lokalet hvis jeg kunne være ude "inden den første".

På den igen ...

Artiklen fortsætter efter annoncen

Oven i alt det ræs skulle arbejdet også passes, og det nye studie opbygges og der har altså ikke rigtig været tid til at lave videoer også, jeg har dog stadig fået et par maskiner og gode historier op under neglene under vejs, mere om det i næste indlæg ;-)

Tillad mig at præsentere, RetroComputing with Mike's nye studie:

Remote video URL

1 kommentar.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
8. december 2019 kl. 23:41

Fedt med et nyt sted til samlingen. Så får du vel også organiseret lidt :-)

Tillykke med det. Ser frem til nye videoer.