Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Nu rykker EA i Danmark

Blogindlæg3. oktober 2008 kl. 19:58
errorÆldre end 30 dage

I dag har EA Fellows annonceret at de udbyder Carnegie Mellons ret grundige Enterprise Architect certificeringsforløb i Danmark. Selv deltager jeg i forløbet og er nu nået 2/3 af vejen til certificeringen.

Forløbet er ret inspirerende og giver et godt indblik i alle facetterne ved EA. John Gøtze står for undervisningen og formår at give undervisningen perspektiv. Han er fortaler for, at EA-metoder ikke skal følges slavisk men tilpasses efter omstændighederne. Det passer fint til min mentalitet

Tidligere har det været noget mere besværligt og dyrt at følge kurset, da det i Europa kun har været afholdt i Antwerpen eller Amsterdam. Selvom et ophold i de byer ikke er at foragte (jeg skriver dette på et hyggeligt hotelværelse downtown Antwerpen og om lidt skal jeg ud og smage verdens bedste øl, Westvleteren, lige nede om hjørnet) gør hoteller, mad og transport at blev pakken endnu en tand dyrere end den var i forvejen.

Et "dansk" kursusforløb, som det der nu udbydes, vil opbygge evnen til at arbejde med EA ude i organisationerne rundt i landet og giver forhåbentligt et rigtigt godt netvæk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og blot som oplysning: Jeg skriver altid tydeligt, hvis jeg har økonomiske interesser i relation til hvad jeg skriver om. Det har jeg ikke her, ud over at feltet som sådan har min store interesse.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger