Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Mød Version2, Drupal 8, node.js og kongen af Danmark i København

16. september 2011 kl. 11:152
Artiklen er ældre end 30 dage

Er du nysgerrig efter at vide mere om open source content management-systemet Drupal, har du chancen for at blive klogere 23.-25. september.

Her forventes omkring 100 Drupal-entusiaster at samles i indre København til Drupalcamp, som finder sted på dansk jord for fjerde gang.

Billetterne koster 200 kroner stykket for tre dage med indlæg, og for de penge får du indblik i Drupal-theming, node.js i Drupal, HTML5 og konfigurationsstyring i Drupal 8, Varnish, less, Drupal Commerce og meget mere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blandt talerne er hele Version2’s udviklings-team, som vil præsentere det nye version2.dk på Drupal 7, folk fra TV 2, internationale navne som Greg “heyrocker” Dunlap og Addison Berry samt Morten Heide-Jørgensen, også kendt som mortendk eller bare kongen af Danmark.

På den netop overståede internationale brugerkonference Drupalcon i London var Danmark stærkt repræsenteret med deltagere, og det bliver på Drupalcamp 4.0 spændende at møde de mange nye ansigter i takt med, at Drupal bliver mere udbredt blandt mediehuse og andre virksomheder.

Hvis du har et tip til et godt indlæg, man bare ikke må gå glip af, hører jeg meget gerne mere om det i debatten til dette blog-indlæg.

2 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
16. september 2011 kl. 14:07

Sikke en titel - egoet må da være tilpas stort for at have det nickname... :-)

2
19. september 2011 kl. 12:53

egoet må da være tilpas stort for at have det nickname

eller selvironien :)

Det er nu heller ikke Morten selv der har fundet på det, det var noget der opstod til et Drupal-arrangement i Bruxelles hvis jeg husker korrekt :)