Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Magiske kvadranter – live fra Barcelona

7. november 2012 kl. 13:39
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

De berømte Magic Quadrants får naturligvis en del opmærksomhed på Gartners Symposion i Barcelona. Mange af os fokuserer på leader quadrant, men andre placeringer i kvadranten understreger måske blot, at leverandøren har et andet fokus? Som nice playeren RedHat i x86 virtualisation magic quadrant grundet deres linux-løsninger specielt til cloud service providers. Det kommer ikke som en overraskelse, at Microsoft, VMware og Citrix ligger i leader quadrant i denne kategori.

Overordnet er udbredelsen af virtualisering ifølge Gartner 90 % i 2017. Det betyder, at der langt ud i fremtiden stadig vil være et miks af virtuelle og fysiske servere i datacenteret med den kompleksitet det medfører i forhold til administration af infrastrukturen.


I går nåede jeg forbi Dells præsentation af, hvordan UEFA arbejder med teknologi og deres partnere. UEFAs key objective er ’sport first business second’. Derfor var der naturligvis en del fodboldvideoer i præsentationen. Forretningsbudskabet kom dog også igennem, ift. hvad det kræver af it-infrastrukturen at køre sportsevents som EM 2012 i Polen og Ukraine - med de it- udfordringer, der kan følge med på disse kanter.

UEFAs CIO fremhævede, hvor vigtig relationen og ikke mindst reaktionen er, når man leverer kritisk it til fansider, billet-infrastruktur, broadcasting osv. Interessant info, at Dell leverede Gobal Infrastructure Services, Managed Services, Managed Clients, Software as a Service samt sikkerhed via SecureWorks til en organisation, hvor konsekvensen af fejl kan være en sort skærm midt i en folkefest.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger