Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Kontorgadgets

17. april 2013 kl. 10:3112
Artiklen er ældre end 30 dage

Den første gadget, jeg fik på mit kontor, var en fjernstyret Hexbug, som nu troligt har kunnet spankulere rundt på mit bord i årevis på trods af flere spektakulære fald fra bordkanten. Og så har den sådan en hyggelig lille bzzzz-lyd!

Til et sales kick-off i Las Vegas var det jo rimeligt svært at overse, at byen vrimler med enarmede tyveknægte; lige fra man træder ud af flyet er der spilleautomater helt ude ved gaten. Så i hotellets gavebutik måtte jeg selvfølgelig have mit eget lille eksemplar med hjem:


Man behøver ikke at putte penge i den for hver gang, man trækker i håndtaget, men jeg har hældt en hel del småmønter i forskellige valutaer ned i den, for når det lykkes én at få Jackpot, kommer alle mønterne væltende ud forneden, samtidigt med, at den spiller en høj lyd og blinker med lyset foroven. Så ved man, at det bliver en god dag.

Næste indkøb var i en boghandel i Arizona, hvor de havde dette pragteksemplar på tilbud: En saml-selv bordkatapult, inklusive en historisk bog. Jeg forstår ikke, hvorfor den har været så svær at sælge, da det klart har været noget af det bedste kontorlegetøj nogensinde!


En kollega bidrog med noget trælim, og ved fælles hjælp fik vi konstrueret dette lille monstrum, der snildt kan skyde en hoppebold 10 meter ned ad gangen i høj hastighed. En enkelt gang har konstruktionen dog været knækket, da vi fik spændt den lidt rigeligt hårdt. Men trælimen klarede ærterne igen...

I en souvenirbutik i San Francisco fandt jeg en samling nyttige skilte til kontoret. De fleste af dem er diffunderet rundt på andre menneskers kontorer, men jeg har stadig meget passende denne her liggende:


(den har for øvrigt "You are hired" på den anden side)

Artiklen fortsætter efter annoncen

Seneste indkøb var i MoMAs gavebutik, hvor de godt nok har mange mærkelige sager. Jeg faldt for denne lydmaskine, som på meget enkel vis siger en lyd, når man trykker på en knap. Man ved aldrig hvornår man lige får brug for en klapsalve, en buhen eller en prut. Vel?

Hvilke gadgets har du?

12 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
11
18. april 2013 kl. 00:54

Fin til deadlines :-)

Min standardkommentarer er i stil med: Pyt, nu er der jo god lang tid til den dato kommer igen.

10
17. april 2013 kl. 21:48

http://is.gd/pcsmurf

Det er vist nok en som min far fik som promotion for mange år siden. Den har stået under monitoren på mine skiftende kontorer siden jeg fik mit første job efter uni.

9
17. april 2013 kl. 18:55

Jeg har Master Yoda stående - andet behøver man ikke :-)

8
17. april 2013 kl. 16:17

Store mængder LEGO ????

7
17. april 2013 kl. 14:45

Hvis hjemmekontoret tæller med, så har jeg en Contex 10 regnemaskine stående, som jeg fandt på et loppemarked for hen ved 15 år siden. Den er dog ikke helt så gammel som Torbens Odhner maskine, men den fungerer fint efter jeg restaurerede den i sin tid - hvilket i sig selv var særdeles spændende...

http://www.oldcalculatormuseum.com/contex.html

6
17. april 2013 kl. 14:31

Ingen - jeg har ikke tid, jeg arbejder jo..

12
18. april 2013 kl. 18:43

Ingen - jeg har ikke tid, jeg arbejder jo..

Tja... Men du har da åbenbart tidligt fri om onsdagen, eller har du brugt arbejdstiden til at skrive i tråden?

4
17. april 2013 kl. 14:10

Har lidt lege/trænings udstyr på kontoret:

  • balance-bræt/skrive
  • powerball
  • elastik og vil gerne have et hangboard. synes det er fint at kunne clear sit hoved med lidt manuelt indimellem også ;-)
5
17. april 2013 kl. 14:16

Jeg har også mest gadgets i hernegymnastik-kategorien - puzzles, små spil, rubiks terninger - ting mine fingre kan holde sig beskæftiget med, når hjernen arbejder (ellers sidder jeg bare og klikker med en kuglepen til naboernes frustration...). En Power Ball har jeg også. Og en enkelt helikopter og nogle små fjernstyrede biler...

Og så har jeg et fint lille udvalg af motoriserede og på anden vis nørdede blyantspidsere :-D