Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Kom og støt Poul-Henning Kamps retsag mod Microsoft-skatten

22 kommentarer.  Hop til debatten
Blogindlæg1. oktober 2010 kl. 09:00
errorÆldre end 30 dage

Jeg har med stor interesse læst Poul-Hennings (PHKs) retsag mod Lenovo om Microsoft-skatten. Kort fortalt vil PHK gerne betale Lenovo for deres laptop (hardwaren), men ikke for den Windows-software som han blev nødt til at betale for. For dem som ikke er helt med, så læs http://phk.freebsd.dk/MicrosoftSkat og http://www.version2.dk/blogs/poulhenningkamp
Dette er klart den vigtigste sag for os Open Source/Linux/BSD-brugere i år 2010.

Jeg har lige lavet lidt mere hjemmearbejde om sagen. Man kan få adgang til retslokale 3.2 - enten 8.30 eller 9.00 - og det er først til mølle. Dog har Lyngby byret forsikret mig, at de kan åbne nabolokalet, hvis der kommer mange tilhørere.

Mener du heller ikke at Lenovo/DELL/osv skal have lov til at påtvinge os Linux/BSD-brugere en reel medudgift for Microsofts Windows-licenser, så gør som mig; mød op i Lyngby Byret, Lyngby Hovedgade 96 (indkørsel via Hollandsvej). Det ligger ca 200 meter fra Lyngby S-station. Vi skal finde retslokale 3.2. Datoen er 13. oktober og vi skal da være med! PHK kæmper en god sag for os alle.

Vi vil købe cool hardware uden slatten software - vi har selv noget cool software (og det er frit, lovligt og gratis). Derfor skal PHK vinde!

Artiklen fortsætter efter annoncen

/pto

22 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger