Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Kom og støt Poul-Henning Kamps retsag mod Microsoft-skatten

1. oktober 2010 kl. 09:0022
Artiklen er ældre end 30 dage

Jeg har med stor interesse læst Poul-Hennings (PHKs) retsag mod Lenovo om Microsoft-skatten. Kort fortalt vil PHK gerne betale Lenovo for deres laptop (hardwaren), men ikke for den Windows-software som han blev nødt til at betale for. For dem som ikke er helt med, så læs http://phk.freebsd.dk/MicrosoftSkat og http://www.version2.dk/blogs/poulhenningkamp
Dette er klart den vigtigste sag for os Open Source/Linux/BSD-brugere i år 2010.

Jeg har lige lavet lidt mere hjemmearbejde om sagen. Man kan få adgang til retslokale 3.2 - enten 8.30 eller 9.00 - og det er først til mølle. Dog har Lyngby byret forsikret mig, at de kan åbne nabolokalet, hvis der kommer mange tilhørere.

Mener du heller ikke at Lenovo/DELL/osv skal have lov til at påtvinge os Linux/BSD-brugere en reel medudgift for Microsofts Windows-licenser, så gør som mig; mød op i Lyngby Byret, Lyngby Hovedgade 96 (indkørsel via Hollandsvej). Det ligger ca 200 meter fra Lyngby S-station. Vi skal finde retslokale 3.2. Datoen er 13. oktober og vi skal da være med! PHK kæmper en god sag for os alle.

Vi vil købe cool hardware uden slatten software - vi har selv noget cool software (og det er frit, lovligt og gratis). Derfor skal PHK vinde!

Artiklen fortsætter efter annoncen

/pto

22 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger