Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Jeg hader blogs

Af Peter Egehoved2. november 2007 kl. 09:197
Artiklen er ældre end 30 dage

Kære læser,

Velkommen til min skinnende nye blog.

Dette er en stor dag for mig. Ser I, kære læsere, jeg har nemlig en bekendelse jeg længe har villet ud med: Jeg har altid hadet bloggere. Folk der sidder konstant og ævler om alt fra personlige problemer, til deres ligegyldige mening om hvor lavt dobbeltklikhastigheden præcist skal sættes, eller deres foretrukne konsolstørrelse. Efter Version2 blev lanceret har jeg dog været imponeret over hvad folk har kunne bidrage med af mere brugbar information, og nu vil jeg forsøge selv at bidrage til denne form for vidensdeling, i håb om at andre kan drage nytte af mine erfaringer.

Som den opmærksomme læser allerede på nuværende tidspunkt vil have tydet, er jeg forholdsvis sarkastisk, hvilket mine indlæg nok vil bære lidt præg af. Jeg kan forsikre alle om, at jeg ikke mener det så slemt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men til sagen: Jeg vil primært fortælle om IT-infrastruktur set fra en større virksomheds perspektiv, samt en smule mere detaljeret om nogle af de områder jeg har stor forkærlighed for: virtualisering, storage, generel produktivitet, og meget andet godt. Pt. arbejder jeg en del med VMware, og har været meget begravet i Microsoft Office Sharepoint Server 2007, men jeg skifter arbejdsområder med jævne mellemrum, hvilket mine indlæg vil bære præg af.

Jeg har lagt en længere blog-plan i håb om at kunne bevare en rød tråd igennem mine indlæg, men først og fremmest vil jeg i løbet af den næste uges tid berette fra Gartner Symposium i Cannes. Mine valg af 'conference tracks' er koncentreret omkring processoptimering, business intelligence samt en masse andet godt, så jeg håber at få tid til at berige jeres liv med lidt informationer derfra.

Til sidst vil jeg blot slutte af med en hensigtserklæring: Jeg vil undgå at bruge ordet 'dokumentstandard' startende fra... nu!

Hav en fantastisk dag.

7 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
7
3. november 2007 kl. 00:00

Tak for velkomsterne.

@Mikkel - jeg har endnu ikke brugt tid på Xen, da dens managementværktøjer lader til at være langt fra det niveau jeg ønsker. Der vil komme indlæg om mine erfaringer med VMware, efterhånden som processen skrider frem.

@Flemming - jeg er jo desværre blevet manager, og mine tekniske evner forsvandt den dag det skete. Siden da har jeg fejlet rent teknisk med video, brødrister, etc.

MOSS 2007 er nu en ganske fed platform, omend den ikke er opensource osv., men dens fordele opvejer det faktum i mine øjne. Den er i hvert fald milevidt fra de tidligere produkter i serien fra MS.

6
2. november 2007 kl. 14:35

Rart med endnu en Peter til at give modspil her på version2 :-).

5
2. november 2007 kl. 13:48

Det var også på tide at du gik igang her ;)

God fornøjelse i Cannes.

4
2. november 2007 kl. 11:24

Folk der sidder konstant og ævler om alt

Hold fast i den line. Som læser hader jeg også tom-hjernede angificeringer a la "Hav en fantastisk dag"

... jeg blot slutte af med en hensigtserklæring: Jeg vil undgå at bruge ordet ”dokumentstandard” startende fra... nu

Det forstår jeg godt, når du har være dybt begravet i Microsoft Office Sharepoint Server 2007.

Jeg glæder mig til at læse dine røde tråde om processoptimering og business intelligence fra en teknisk indfaldsvinkel. Det er vigtige emner at få befriet fra salgsgas og management vås, så fat endelig pennen.

3
2. november 2007 kl. 11:17

Hej,

Det lyder spændende med din blog.

Personligt kunne jeg godt tænke mig at høre om dine erfaringer med Xen, hvis du skulle have sådanne, nu hvor du tilsvarende har arbejdet med VMWare. Der er jo røre i virtualiseringsverdenen, så det kunne være rart at høre om eventuelle erfaringer fra "den virkelige verden".

2
2. november 2007 kl. 10:15

Indtil nu har vandstanden af management-vås været alt for lav ;-)

God fornøjelse.

1
2. november 2007 kl. 10:10

Jeg er helt enig og jeg ser frem til at have atter en blog at hade.

Velkommen til.