Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Jeg gider ikke konferencer

5 kommentarer.  Hop til debatten
Blogindlæg10. maj 2010 kl. 22:00
errorÆldre end 30 dage

Så er den gal igen - nu vil Version2 OGSÅ til at lave konferencer...hvor herre bevares...som om der ikke er nok folk på det marked allerede!

Det betyder jo så ganske givet, at nogle "kloge" hoveder igen skal forskanse sig i et mødelokale på Skelbækgade med en stor kande te og to dåser Wonderful Copenhagen Butter Cookies købt på tilbud i den lokale Irma biks, og sammen udtænke endnu en bunke fantastiske og helt, helt unikke konferencer som vi alle bare MÅ deltage i ?

Right ''

Not...!

Artiklen fortsætter efter annoncen

Version2 er heldigvis pinligt bevidste om, at deres læsere - ja, jer - er en enormt krævende flok, der forlanger substans og kvalitet i alt hvad Version2 leverer til jer.

Så derfor - hvem er mere nærliggende til at bestemme indholdet i Version2's konferencer end jer, kære læsere ''?

Hvad vil I høre om ' Hvem vil I gerne se på talerstolen'

Og: Hvordan skal den helt rigtige form på en god konference være ' Er det pinedød nødvendigt at man skal igennem hele tracks på 6-7 timer i løbet af en dag, som passiv tilhører, eller kan man gentænke konceptet lidt, så deltagerne har større indflydelse på indholdet og måske selv er med til at forme konferencen undervejs '

Byd ind - lad Version2 høre, hvad de kan tilbyde deres kræsne publikum.

Og lad dem for guds skyld slippe for, at brainstorme over de dersens Butter Cookies - de smager jo afskyeligt.... ![Eksternt billede](http://www.version2.dk/uploads/smil3dbd4e398ff7b.gif" alt=")

5 kommentarer.  Hop til debatten
Fortsæt din læsning
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger