Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Jeg døber dig, Harddisk1 i Stuepc2. Yeah, right.

19. februar 2013 kl. 08:2692
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Endnu har jeg ikke mødt en nørd, der har taget sin pc til numerolog, men jeg er sikker på, at der nok skulle være et par mere dødelige 'brugere', jeg kunne overbevise om, at deres pc ville køre hurtigere og holde op med at crashe, hvis de gav den et mere passende navn.

Nørder har selvfølgelig ikke brug for et numerologbesøg, for vi har allerede fundet det rette navn til vores nye udstyr.

Mine harddiske får også navne, og en stor del af en pc-ejers identitet er valget af navngivningstema. For det er jo ikke tilfældigt, hvad vi kalder vores udstyr.

Hos Microsoft undervurderer de os, for standardforslagene er noget i stil med 'Jespers PC' til pc'en og 'WORKGROUP' til netværket. Pfffft!

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lige nu bærer min navngivning præg af, at sidste gang, jeg skulle genetablere en pc-park, så var jeg flyttet til vindistriktet Napa i Californien, så det var meget oplagt at kalde mit netværk for 'Vineyard' og opkalde pc'erne på netværket efter forskellige druesorter som 'Zinfandel', 'Chardonnay' og 'Sangiovese'. Det trådløse netværk blev meget passende døbt 'CABERNET'.

Det er meget voksent, men jeg har ikke lige kunnet beslutte mig for at kaste mig over et mere fantasifuldt tema. Jeg er fristet af et Game of Thrones-tema, men det er jo også bare så forudsigeligt, og for én som mig, er valget af et unikt tema til navngivning af mine computere lige så vigtigt, som det for andre kan være ikke at dukke op til fest i den samme kjole som en anden.

Før vinsorterne havde jeg været gennem en EverQuest-fase, hvor jeg eksempelvis opkaldte mine harddiske efter kontinenterne i spilverdenen, ligesom jeg på et tidspunkt brugte gasarter, så mine diske hed Oxygen, Hydrogen, Nitrogen og så videre. Nu jeg tænker over det, må jeg brugt en del diske gennem årene.

I bofællesskab med to andre nørder var der flere pc'er på netværket, hvor det var Star Trek-universet, der var temaet for navnene, så man eksempelvis kunne støde på 'Defiant' på netværket, der vist endda blev kaldt 'Federation'.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jeg mener også, jeg gennemgik en Star Wars-fase i min tidlige kollegietid, men bortset fra den periode, hvor vi selv trak et coaxial-netværkskabel mellem værelserne (trods protester fra dem, der ikke var til 'Doom 2' og 'Warcraft II') og derfor navngav pc'erne efter værelsesnumre (meget it-chef-agtigt og vistnok dikteret af en DTU'er), fortaber det sig i hukommelsens tåger. Jeg kan dog huske, hvordan dét netværk hele tiden gik ned, fordi én eller anden skilte kablerne ad, og det var vist en del af grunden til den kedelige navngivning.

Men hvilke geniale, originale systemer har du navngivet dine computere, netværk og andet it-grej efter?

92 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
91
2. oktober 2014 kl. 01:10

En af mine kammerater her nogen Raspberry Pi's som han blandt andet bruges til musikenheder i han hjem. Han har navngivet dem StuePIen, SovePIen og KoekkenPIen. Og han bruger BubbleUPnP til at sende lyden mod enhederne.

Jeg er selv mere kedelig. Så de hedder hos mig PI1 og PI2

90
1. oktober 2014 kl. 19:56

... på AAU reguleringsteknik i gamle dage hed naturligvis McEnroe, Sabatini, Graf osv. :-)

Hjemme har vi brugt (og genbrugt) navne fra the Matrix lige siden vores allerførste netværk, forår 2000. Mvh Jan

89
1. oktober 2014 kl. 18:28

...hedder epo. Herpå ligger de virtuelle servere contador, riis, armstrong m.fl.

88
1. oktober 2014 kl. 18:13

På vores lille hjemmenetværk var det tidligere amerikanske atombomber. Littleboy, Thinman, Fatman, Castle Union og Castle Koon, idet dog vores AppleTVs hedder h.h.v 'upstairs' og 'downstairs', fordi jeg aldrig kunne huske hvilket jeg skulle Airplaye til...

P.S. ved ikke hvorfor jeg ikke havde set, at det her var en over halvandet år gammel tråd - beklager :(

87
26. februar 2013 kl. 17:43

Mine maskiner er opkaldt efter monstre: Orc, Goblin, Ogre, Troll, ...

Jeg giver dem typisk et navn der har en eller anden relevans. En lille maskine ville hedde Snotling. En Mac der leder i fristelse Succubus, osv.

86
24. februar 2013 kl. 22:02

Jeg benytter engelske navne for dyr, der er så mange, at jeg ikke løber tør. Så elephant, rhino, hipo, lion, mouse osv. osv. De kan endvidere yderligere specificeres, da der jo er mange arter mus, mange øgler, slanger osv. Det fikse er at vi hele tiden opdager nye dyrearter, så navneskemaet hele tiden udvides.

Jeg har også været i muskgenre: rock, house, jazz, blues osv.

Men det er vist også det.

85
24. februar 2013 kl. 10:59

Mit hjemmenetværk er lidt af en blandet landhandel. ap1-3 er wifi access points. Box er min linux server som jeg stort set aldrig bruger mere efter jeg har fået kørt linux på min workstaion med navnet vintage. Min og min kones macbooks hedder egentlig bare vores navn og telefoner det samme. Det samme gælder som der bare har default navn... Tv og receiver har også default navn... Men tak for dette indlæg - Nu ved jeg hvad jeg skal gruble over den næste uges tid og lave i næste weekend :D

83
22. februar 2013 kl. 13:05

Brug et simpelt nummereringssystem, fx laptop-7 eller cph-server-534 og saet en dymo paa maskinen, i stedet for at spilde tid paa det pjat. Hvad tror I at Google eller Facebook goer? Der er ikke tegneseriefigurer eller gamle guder nok til bare en broekdel af deres serverpark.

84
22. februar 2013 kl. 14:04

Kom nu, giv os da lov at være menneskelige ;-) - Du har da ret i, at for store installationer er mere "kedelige" systematiske navne vejen frem. Det er iøvrigt interressant, at selv her er de default-navne, som hovedindlæget prøver at skabe kontrast til, heller ikke er bare i nærheden af anvendelige.

Men for små installationer, eller dit hjemmeudstyr må man da godt have lov til at lege lidt med navnene - det behøver jo ikke altid at være så seriøst.

81
22. februar 2013 kl. 10:23

Vi er et par kollegaer der har nogle under-cover-agtige maskiner stående, som trækker rapporter, genererer data osv. De er opkaldt efter efterretningstjenester (CIA, KGB, SäPo, Ha-Mossad). Når de erstattes rækker fantasien foreløbig kun til Mk2, Mk3 osv. (dog med en kærlig tanke til Jaguar). I øvrigt en fantastisk tråd - både som inspiration og til at henvise til når nogen fremover siger "Hvor er du nørdet".

80
22. februar 2013 kl. 01:59

Egentlig er det vel dumt at fortælle den slags. Man er ikke interesseret i at andre får gode ideer og kopierer ens navngivning. Jeg kunne jo godt blive forvirret, hvis jeg en dag ssh-ede til anden computer, der hed brodtgaard. Ja, mine navne kommer fra http://m-r.dk/Personer/PersIndex.asp

82
22. februar 2013 kl. 11:07

F.... ufint at linke til sådan en tidsrøver-side :-)

79
21. februar 2013 kl. 23:02

På det kollegie jeg boede på (hvor jeg naturligvis var en del af netgruppen), Nybrogaard Kollegiet (www.nybro.dk), brugte vi sindslidelser og lignende til servernavnene: psykose, traume, neurose, paranoia, skizo osv. Enkelte gange prøvede vi at få navnene til at passe med serverens funktion, fx "kleptomania", som var backupserveren, der loggede på de andre servere og "stjal" deres data.

Temaet var en reference til institutionen Nybro, der lå ovre på den anden side af vejen. En institution for demente personer.

Så vidt jeg ved er temaet stadig i brug, og har holdt en 10-15 år.

På mit nuværende arbejde, bruger vi cykelryttere. schleck, contador, wiggins, armstrong osv.

78
21. februar 2013 kl. 22:12

Tidligere hed mine enheder navne fra Babylon 5. Kosh, Delenn, Molari, G'Kar, Valen m.fl. og routeren hed selvfølgelig Jumpgate.

Det gik dog lidt i sig selv, da jeg droppede min egen dnsserver, og det eneste navngivning jeg har tilbage er min laptop, der hedder Eddie (Shipboard computer fra Hitchhikers guide to the galaxy).

77
21. februar 2013 kl. 21:44

Et par af webserver og databaseserver hedder Pingo og Mary Et andet par er Jokke og Marie.

76
21. februar 2013 kl. 21:40

Jeg brugte navne med A,B,C,D osv.

Men da Darlas diske kom i en ny maskine, og Arnolds diske kom i Darla, gik der kage i systemet.

Nu hedder det bare den ny laptop, den på kontoret, og medion-maskinen. Ikke så opfindsomt.

74
20. februar 2013 kl. 22:20

Vi har haft servere som var navngivet efter betydningsfulde børser: London, New York, Frankfurt, Tokyo

Derudover har vi nu computere navngivet efter Sicilianske byer: Corleone, Trapani, Palermo, Messina, Marsala, Siracusa, Catania

Og byer som har afholdt sommer- eller vinter OL (da vi nedlagde London som server indgik denne naturligt i OL-puljen i stedet) og byer med reference til Tillamook folket, der var et indianerfolk i nordamerika, som har lagt navn til Intels Nehalem processor som driver disse Mac Pro'er ;)

72
20. februar 2013 kl. 12:50

Først var det Star Trek navne, dernæst navne fra Red Dwarf, senere random navne til telefonerne Arthur og Eddie og nu er jeg begyndt på håndkøbsmedicin - husserveren hedder Alnok.

Min arbejdsmaskine er så Win7 drevet - her var MaryCeleste passende.

75
21. februar 2013 kl. 08:52

Håndkøbsmedicin? Super. Min arbejdscomputer bliver mest brugt til at sætte en stopper for snavs i vores data, så måske skal den næste så hedde Propiden :-)

Hvad med reality-tv stjernenavne til Windows tablets?

70
20. februar 2013 kl. 11:55

Så serverne kom til at hedde; Daisy og Amalie... Uhhh hvem tør kalde en server for Amalie i dag!

69
20. februar 2013 kl. 11:27

WiFi: Primære WiFi: SkyNET Sekundære WiFi: Zion

Computere: Primære: Big Bertha Sekundære: Behemoth FTP-server: Kraken Netbook: MiniMe

67
20. februar 2013 kl. 08:18

... og diverse måner. Domænet blev selvfølgelig Solsystemet. En problemfyldt dual-Wan router kunne ikke hedde andet end Houston. Datteren førte traditionen videre og døbte husets første Apple-dims iO

66
20. februar 2013 kl. 08:06

Jeg har kørt med flere forskellige navngivninger, afhængig af stedet.

I kollegienet hvor jeg har været server administrator i mange år, kørte vi generelt efter kvindenavne. Typisk model / skuespiller, men kunne også være navnet på figuren i en film eller sportsstjerne. F.eks. har vi haft servere med navene Lara, Leeoo (5 elements - den perfekte skabning), og et sæt der hedder Acid og Burn (Angelina Jolie’s nick i Hackers). Derudover er det navne som Lucy, Elisha, Tara, Gemma, Maria, Lima osv.

Hos biostatstik på SDU, kørte vi med matematikere som Hilbert, Rao, Cramer, Adrain, Donsker etc.

Med mine egene Linux servere, så er Penguins of Madagascar temaet. Host serveren hedder Skipper efter føre pingvinen, Rico er min webserver / versionsstyring, da det er pingvinen som altid hoster op med det man mangler, Kowalski er min log/statistik server da det er pingvinen der altid beregner ting. Den sidste pingvin, Private, er brugt som navnet til en server for private ting som backup, remote desktop etc. Jeg har også min Linux maskine på arbejde som hedder Mort. Selvfølge hedder min egen Windows 7 maskine Burt, efter den fede elefant i Penguins of Madagascar.

Generelt synes jeg det er en dårlig ide med for lange navne til maskiner. De er typisk svære at stave til, og tager længere tid at taste ind, når man skal nå maskinen. De bedste navne er omkring 4 til 5 tegn, og er sigende for hvad maskinen skal lave.

65
20. februar 2013 kl. 08:05

Det er måske dumt, men jeg foretrækker at bruge navne som faktisk giver mening i forhold til hvad maskinen/harddisken bruges til...

F.eks. min backup harddisk hedder "Backup". Harddisken der indeholder dokumenter hedder "Documents". Harddisken der indeholder spil (Steam basically) hedder "Games".

Random tilfældige navne ville ikke sige mig en døjt om hvad hardwaren faktisk bruges til. ;)

63
20. februar 2013 kl. 06:40

I sin tid blev mainframes i Mærsk Data behørigt døbt ved en lille ceremoni, hvor IBM gav champagnen. Der blev dog ikke smadret nogle flasker eller spildt fine dråber i maskinstuen. Navnene blev taget fra universet i Asterix bøgerne og til dette brug havde den ansvarlige medarbejder indkøbt hele serien, så man kunne lede navnene op. Efter sigende fandt man nye navne ved gennemlæsninger, som var overset ved de første. Man genbrugte ikke navnene -i hvert fald ikke til en start. Så jeg arbejdede i mange år på Majestix (en IBM 3032 med ekstra Memorex 6MB storage så den havde 14MB), testmaskinen MVS8 - en IBM 4381 P02 - var hustruen Godemine mens den ene af produktionsmaskinerne - en IBM 3033 - var Asterix. (vi er tilbage imidt-80'erne, så nok havde man et netværk, globalt endda, men det havde ikke noget navn selv om Gallien ville jo have været oplagt.

62
20. februar 2013 kl. 00:30

Jeg startede for nogle år siden med at kalde min gamle stationære Dell computer Sylvester. Siden fulgte et par laptops kaldet Bruce og Chuck. Gæt selv efternavnene :-)

Mit hjemmenetværk hedder Fissefissefezfez, og når jeg bruger telefonen som wifi hotspot, hedder det Pladderballe.net.

Ikke voldsomt meget overordnet sammenhæng. Det indrømmer jeg gerne.

61
19. februar 2013 kl. 23:56

Både nordisk og græsk, tynde klienter får dog kun s/n som navn.

57
19. februar 2013 kl. 21:12

Jeg har brugt navne på x-kærester (som med mine tidligere husdyr)

64
Indsendt af Henrik B Sørensen (ikke efterprøvet) den ons, 02/20/2013 - 07:09

Bruno, det er bare sur mås, når man for xx. gang har opsat en server og går ind til kæresten : "Skat, jeg er løbet tør for navne. Er du frisk på at tage navneforandring eller pakke katten og smutte?" :D

56
19. februar 2013 kl. 20:49

Her omkring er det lidt afhængig af alder på udstyret. For mange år siden fik de alle navne efter heavy rock-numre. Supernaut, Orion og den slags. Firewallen hedder selvfølgelig Sentinel - og det gør den stadig. Men det er altså upraktisk at kalde sin server The Sign Of The Southern Cross, så efterhånden er det blevet til Europæiske storbyer: Barcelona, Budapest og London. Og så er der et par stykker der simpelthen har fået navn efter hvad de laver. musikserv og backbone (en 4-ports switch inkl. wifi).

Jeg kom engang hos en kunde der insisterede på at alle servere skulle navngives efter figurer i Ringenes Herre. Domænet hed Herredet, og Domain-administrator hed Gandalf. Meget sjovt, men det er faktisk stjerneupraktisk, når der er ret meget mere end et par håndfulde servere. Bare navngivning af nye servere krævede et mindre plenum, hvor navneforslag kunne vendes. Og man har ikke en chance for at gætte at linuihr styrer en VPN-forbindelse til en samarbejdspartner. Så vil jeg hellere have navne som wsvpn329.

55
19. februar 2013 kl. 20:43

Fed blogpost og nogle ret fede netværk der dukker op :-)

Har altid selv brugt simple navne såson Elgen, Musen, Hesten, etc. Tror det hele startede med "Elgen, den 8. passager" som en kammerat kom til at udtale en vis Alien film... og så var kimen lagt.

54
19. februar 2013 kl. 20:31

Mine enhede er opkaldt efter hajer

Filserver = whaleshark Workstation = tigershark Printer = blacktipshark Ipad = silvertipshark

Find selv på flerehttp://www.sharknames.net/

73
20. februar 2013 kl. 17:59

musikserver grooveshark? :)

man kan jo også sørge fore at forbinde maskinerne i en meningsfuld rækkefølge - se f.eks. outputtet af en traceroute 216.81.59.173 :)

53
19. februar 2013 kl. 19:36

Athene, Odysseus, Hermes, Ate..

Jeg navngav mine oldtidsfund af forældres trådløse netværk "Mors badekar" bare fordi

51
19. februar 2013 kl. 18:36

... min nuværende server hedder lol, den næste kommer til at hedde rudeboy - det ser skægt ud, når jeg kigger på mailheaders :D

49
19. februar 2013 kl. 16:51

Fedeste indlæg, det har fået en æresplads i The Elder Geeks gruppen :-)

/ Carsten

48
19. februar 2013 kl. 16:45

Arbejdede et sted hvor vi brugte butler navnet. Alfred, Benson, Cadbury, osv... Og så naturligvis: Igor - den driver søgemaskinen, der er noget af det mest komplette i setup'et, og som der blev eksperimenteret meget med. :-)

/ Carsten

47
19. februar 2013 kl. 16:40

I en periode startede alting med "Mug". - Mugserver, MugAbe, MugAP osv. - nu er det bare "serverxx" og andet kedeligt.

46
19. februar 2013 kl. 16:27

Jeg startede det meste af min navngivning med at kalde min hjemme-PC for "Vault-13" efter "Vault Dwellers" hjemsted i spillet Fallout (1'eren forstås :)). Min server har heddet "Almighty", og netværket "The Realm" - ikke rigtigt det store system i det. Men... på mit første arbejde var den ene af kompagnonerne amerikaner, og det havde betydet at der blev brugt amerikanske præsidenter - fortrinsvis afdøde, helst afdøde af unaturlige årsager ala attentat, og helst dem der måske var liiidt "farverige". En der ikke lige opfyldte kravet om "afdødhed" var en testserver "Clinton" hvor harddisken hed "The Stain". En anden afviger fra systemet, men stadig lidt relateret, var vores firewall der hed Hoover - om det så var efter dæmningen eller ham som dæmningen var opkaldt efter for deres respektive "træk" fortaber sig lidt i uvisheden.

45
19. februar 2013 kl. 16:10

Hogwarts (Wifi), Dumbledore (server), ElderWand (mus), Harry, Hermione, Ron, Hedwig (backup)

44
19. februar 2013 kl. 15:57

Jeg bruger by/måne/planet navne fra Star Wars

43
19. februar 2013 kl. 15:46

Mine almindelige computere har supermodel navne fra da jeg var ung: Navn og billede kan ses her (Bemærk at der er flere sider): http://80s-90s-supermodels.tumblr.com/

Netværket hedder: Styx, og ja jeg har en computer "Kerberos" ved Styx, der sidder klar til automatisk at DoS angribe en computer, hvis den gør noget forkert.

42
19. februar 2013 kl. 15:40

Bruger typisk:

  • Mordor
  • Sauron
  • Lorien
41
19. februar 2013 kl. 15:21

Jeg har de sidste mange, mange år brugt Asterix og Simpsons karaktere på hhv. arbejdet og hjemmeserveren, men jeg er inden for det sidste års tid åbenbart blevet så gammel og kedelig, at jeg er gået over til at navngive dem efter deres placering og roller i stedet. F.eks. THO-DMP2012, THO-TFS2012, THO-Exch2010, RUD-AD1 osv.

Lidt trist og kedeligt, men jeg må konstatere at det efterhånden blev svært og huske om Marge og Trubadurix var AD'er eller Exchange servere.

39
19. februar 2013 kl. 13:55

"Jeg kan dog huske, hvordan dét netværk hele tiden gik ned, fordi én eller anden skilte kablerne ad, og det var vist en del af grunden til den kedelige navngivning." Ja fejl eller brud så røg alle af, eller manglen terminering. Har selv falden over et kabel, hvor man var klar til afslutningen af et spil Command & Conquer, efter langt tids opbygning. Ikke ppulær.

Men jeg bruger U2, Blacbird, Aurora, Predator, osv. Tordenfulglen har jeg gemt til den bærbare som har været til repration 3 gange.

37
19. februar 2013 kl. 13:32

På DIKU kører de vist stadig med Valhalla-universet.

Min egen navngivning er baseret på 'gale' computere fra bøger og film, f.eks. Proteus, Orac, Colossos, Alpha-60, Mother, Deep Thought, HAL9000 og Obie.

På mit tidligere arbejde var det Star Wars (min PC hed R2D2) og på mit nuværende er de fleste perimeter-firewalls navngivet efter rumskibe fra film, tv-serier og bøger.

36
19. februar 2013 kl. 13:28

Og jeg bruger russiske bynavne herhjemme, med den tvist at forbogstavet på byen (og evt mere end et bogstav) skal minde om tjenesten. Sådan at hvis jeg rent teoretisk havde en dims fra Onfone, så kunne den hedde Omsk.

35
19. februar 2013 kl. 13:26

Jeg navngiver mine computere efter noget mad jeg for eksempel kan lide - f.eks. bacon.

34
19. februar 2013 kl. 13:20

For mange år siden, da jeg satte mine første computere op, brugte jeg kedelige navne med numre osv.

Men de sidste maskiner, jeg har tilføjet netværket, har fået navne på science fiction-forfattere. Min primære Arbejdsmaskine hedder Asimov, den Bærbare hedder Baxter, og NAS'en hedder Niven.

33
19. februar 2013 kl. 13:16

Jeg er så uopfindsom at jeg kører i LOTR-temaet. (I know, right?)

Shares er geografiske lokationer (Rohan, Gondor ...) og maskiner er figurer. (Aragorn, som rejser vidt omkring - Gimli, som efterhånden synger på sidste vers osv.) Netværket hedder Palantir.

(Nej, der er ikke et share, der hedder Moria, og passwordet dertil er ikke Mellon.)

32
19. februar 2013 kl. 13:15

tjaee...

I en af de virksomheder jeg har været ansat, leverede vi 2 Digital Alpha server til et stort dansk rederi der besejlede bl.a. storbælt... og de kom naturligvis til at hedde Kaj og Bøje.

Der forlyder forøvrigt en historie fra den gang, at der i en sen nattetime hvor der blev kæmpet med Oracle, blev patchet i teksterne som blev skrevet på consolen, når de initialiserede fibernetværk.

Bøje startede : "hej Kaj" og Kaj svarede "halløj Bøje"

Hvad man dog ikke brugte tiden på :)

28
19. februar 2013 kl. 12:44

birger, helga, viggo, gurli, hilmer og NAS'en hedder bertha. Wifi hedder self birgers bodega ;)

26
19. februar 2013 kl. 12:30

Brugte jeg kvindelige pornoskuespillerinder, det sjove var så dialogen der opstår når andre genkender navnet.

25
Indsendt af Henrik B Sørensen (ikke efterprøvet) den tir, 02/19/2013 - 12:15

Jeg er holdt op med at navngive servere hjemme.. Det klarer de faktisk selv.. Skal jeg være helt ærligt, er jeg holdt op med at komme i serverrummet.. Det skyldes en lavmælt knurren ( "I.... AM.... AWARE...." )sidst, jeg gik derind.. Nu tør jeg simpelthen ikke..

Men jeg kan se, at der på mit nuværende netværk var ( før jeg blev lukket ude.. ) servere som : "Atomizer", "Exterminator", 2 x "Daleks" afarter og en "Master Control Protocol".. Nu hedder mit netværk "AllHumansMustDie", og jeg har ikke længere koden.. "MCP" har lukket mig ude..

24
19. februar 2013 kl. 12:12

Jeg er kommet til at stå fadder til en serie bestående af navne på Apollo astronauter som har betrådt månen: Neil, Buzz, Pete osv.