Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

JAOO....nu på Android

1 kommentar.  Hop til debatten
Blogindlæg4. oktober 2010 kl. 08:50
errorÆldre end 30 dage

Jeg sidder her i Store Sal i Musikhuset i Århus, og lytter til åbningen af dette års JAOO konference.

Min tilgang til konferencen er ikke så systematisk, jeg har en 2-3 sessions som er MUST SEE, men ellers så shopper jeg lidt og beslutter efter anbefalinger fra andre, hvad der er værd at se.

Som altid på konferencer, vil der være afbud fra enkelte talere, eller sessions der bliver flyttet til andre lokaler.
Eller - som Kresten Krab nævner fra scenen, talere der efter en snak over en øl søndag aften, har besluttet sig for at bytte sessions ![Eksternt billede](http://www.version2.dk/uploads/smil3dbd4e398ff7b.gif" alt=")

Og selvom det lille fine papirprogram vi har fået udleveret, giver et godt overblik, så er det rart med et online program der hele tiden bliver opdateret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor glæder det mig også at der i år er lavet en mobilversion af programmet både til Android og iPhone, som man kan hente herfra: http://jaoo.dk/aarhus-2010/apps/.

Det er en fed ide, da man ikke altid har sin bærbar med sig eller ikke lige vil smække en Mac op på frokostbordet, så er mobiltelefonen en lidt mere anvendelig klient til at checke updates i programmet.

Et program API ?

I december afholdes den meget populære belgiske Devoxx konference, og her har man også tænkt i at stille sit program til rådighed, på anden vis end den gammeldaws traditionelle papirtilgang.
Devoxx arrangørerne har publiceret et API til at tilgå programmet, og så er det op til communitiet at udvikle klientapplikationer.
API'et kan ses her: http://www.devoxx.com/display/Devoxx2K10/Schedule+REST+interface
hvor man også kan se en række eksempler på klienter, både på iPhone, Android og i Adobe Air.

Lad os krydse fingre for, at næste års version af programmet også gør det muligt at give ratings og kommentarer tilbage på de enkelte sessions, det ville være way cool ! ![Eksternt billede](http://www.version2.dk/uploads/smil3dbd4d6422f04.gif" alt=")

1 kommentar.  Hop til debatten
Fortsæt din læsning
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
4. oktober 2010 kl. 11:00

Hvis det så var ratings og kommentarer på tværs af clienter ville det være way way cool ;-)

Og meget brugbart. Glæder mig til at se din client ;-)