Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Iværksætteri hjælp

8 kommentarer.  Hop til debatten
Blogindlæg27. november 2011 kl. 20:15
errorÆldre end 30 dage

Efter en massiv uge med iværksætter aktiviteter og rigtig mange super fede idéer og forretningsmuligheder kan jeg alligevel ikke lade være med at tænke: Kvalitet!!!
Det er blevet så populært at være iværksætter - så er man respekteret og ligesom HOT. Det er bare ikke altid nok at have en god idé og såmænd heller ikke selvom man har et godt team. Jeg deltog i Startupbootcamp Investor day og havde hørt de fleste teams fremlægge deres idéer men efter en større bearbejdelse af deres pitch og fremlæggelse fra de mange mentorer der hjalp disse teams må jeg blot sige RESPEKT. Total professionelt gennemført! Flotte præsentationer, der var meget overbevisende.

Det fik mig til at tænke på hvor meget det egentlig betyder at der lægges et stykke kvalificeret arbejde i de nye startups. Og inspireret af Therese mht hvilke startups der er kendte kunne jeg fristes til at få lavet en liste over de organisationer og netværk der er gode for Startups - Måske på samme site som startuplisten (hint hint).:-)

Skriv i kommentarfeltet - dem der har hjulpet dig, så samler jeg det sammen.

8 kommentarer.  Hop til debatten
Fortsæt din læsning
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
8
1. december 2011 kl. 22:07

Hej Alle,

Så er it-startups.dk endelig åben for registreringer igen, efter mindre opstarts vanskeligheder ;o)

Jeg håber i vil tage rigtigt godt imod det ;o)

De bedste Hilsner Kenneth M. Nielsen

7
28. november 2011 kl. 11:27

Thanks for the kind words, Anette. We had a great time presenting our teams ;)

Re networks & sites, I write a weekly newsletter about events (Startupdigest.com for CPH and other cities) so I spend a lot of time scouring the net for events and networks and here are my best sources:

Sites: +Amino.dk - every now and then an interesting event pops up though most are not relevant +LinkedIn - a surprisingly good source; until their recent change of event search functionality +Foundable.dk - neat site, also has startup jobs +http://theoryandpractice.dk/seminars - most are not startup focused but the quality of events is always high

Events: +http://copenhagenstartups.com/ - startup jobs events. Two have run so far, both very successful +F1rst Friday (https://www.facebook.com/pages/F1rstFriday/109268109132082) - I run these monthly events, somewhat irregularly but when we do them they're great

Of course I search tons of other sites but those are the best. Would love to hear about other sources.

3
28. november 2011 kl. 07:52

Jeg var også til Startupbootcamp Investor day, og er helt enig i at det var nogle super præsentationer. Meget inspirerende.

Ang. dit forslag omkring netværk: "Hvorfor fik du ikke den idé for et halvt år siden?". Jeg synes at det har været en jungle at finde gode netværk at deltage i.

Hvis vinklen bare er netværk for it-startups ville det have været meget nemmere. Jeg har været til lidt for mange "generelle" arrangementer der bare handler om iværksætteri generelt. Nogle af dem har været fine, men jeg har virkeligt savnet arrangementer målrettet it-startups.

Hvis det skulle være 100% i skabet, ville muligheden for at finde arrangementer der handler om SaaS it-iværksætteri have været fantastiske ;-) (Lidt for mange bloggere og webshops)

Det ville også være super hvis man kunne "anmelde" netværk (kommentarer, måske thumbs up/down) eller noget lignende. Og på en eller anden måde få en indikation af hvor aktivt netværket er, hvor mange medlemmer det har osv.

4
28. november 2011 kl. 10:48

Hej Allan (Fik faktisk idéen for et år siden, men blev ikke lige så aktuel:-))

Og gode input. Det er det vi gør.

2
28. november 2011 kl. 00:28

Hej Anette,

Måske vi skulle maile lidt sammen og så aggregeret lidt information på www.it-startups.dk

De bedste hilsner Kenneth M. Nielsen

6
28. november 2011 kl. 11:14

@Kenneth - fik vist givet dig noget arbejde... send mig lige din email.

5
28. november 2011 kl. 10:48

jep. skriv til mig på anno efterfulgt af @microsoft.com :-)

1
27. november 2011 kl. 23:12

Lyder som en rigtig god idé. Vi er snart i luften med et site til listen, Vi skal nok skabe plads til organisationer og netværk :).