Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Har du problemer med nyhedsbrevet i Outlook?

6 kommentarer.  Hop til debatten
Blogindlæg6. januar 2012 kl. 10:30
errorÆldre end 30 dage

Moderne antispam-teknologi er godt for meget, men det gør det ikke altid lige let at få legitime e-mails igennem til modtagere, når man som Version2 sender titusindvis af mails samtidig.

Siden relanceringen af Version2 i sommer er vores nyhedsbrev blevet sendt gennem den amerikanske tjeneste Mailchimp, som er en af verdens største mail-tjenester med flere end en million kunder og milliarder af udsendte mails hver måned.

De seneste par uger har nyhedsbrevsmodtagere, som benytter Outlook, dog oplevet problemer.

Årsagen er, at vi for nylig er skiftet til Mailchimps standard-autentifikation, så nyhedsbrevet lever op til forskellige antispam-teknologier som SPF, Sender ID, DKIM og Domain Keys. Hidtil har der været problemer med enkelte større firmaer, som ikke kunne modtage nyhedsbrevet, og det er årsagen til, at vi er skiftet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skiftet betyder også, at nyhedsbrevet gennem de seneste par uger er afsendt gennem Mailchimps række af IP-adresser, og Outlook opfatter afsender-adressen på en sådan måde, at Outlook-modtagere kan opleve problemer med at filtrere nyhedsbrevet og godkende visning af billeder.

Derfor har vi nu erhvervet vores egen unikke IP-adresse, så Version2's nyhedsbrev fremover vil have sin egen, entydige afsender-adresse hos Mailchimp, som vi ikke deler med andre. Når du første gang har godkendt denne adresse (mail78.us2.rsgsv.net), skulle du ikke opleve problemer igen, hvis du benytter Outlook.

Den nye afsender-adresse skulle gerne være på plads allerede i det nyhedsbrev, du modtager i dag. Ellers skulle det ske i løbet af næste uge.

Hvis du ikke allerede modtager Version2's nyhedsbrev, kan du tilmelde dig i blokken ude til højre.

6 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
5
6. januar 2012 kl. 22:36

mail78.us2.rsgsv.net

Genialt

2
6. januar 2012 kl. 14:26

Regel nummer 1 når man sender masse-mails, lad være med at sende til folk som ikke ønsker at modtage dem. Jeg har for lang tid siden konstateret at Version2 er gennemsnitligt ligeglade med om de sender noget til folk som ikke ønsker at modtage det.

At bruge en kommerciel mailsender hjælper ikke hvis man stadig generer brugerne med skrammel, tværtimod kan enhver spamfilterudbyder med det samme placere ens aktiviteter i den grå kasse hvor det er næsten helt sikkert at en god portion af modtagerne egentlig helst var fri.

3
6. januar 2012 kl. 15:25

Hej Jakob.

Jeg har for lang tid siden konstateret at Version2 er gennemsnitligt ligeglade med om de sender noget til folk som ikke ønsker at modtage det.

Version2 udsender kun mails til brugere, som har accepteret det - det gælder også vores nyhedsbrev. Og som modtager af nyhedsbrevet kræver det kun ét klik at afmelde sig.

Fra sitet udsender vi også mails om nye indlæg i debatter, hvis man vælger at overvåge dem. Men det kan man slå fra i sin brugerprofil, hvis man hellere vil modtage notifikationer via RSS, og i alle mails er der links til at slå overvågningen fra.

I vores brugerbetingelser oplyser vi også, at man som bruger giver os lov til at sende mail - eksempelvis i forbindelse med en glemt adgangskode eller hvis vi bare har nyheder om sitet, vi gerne vil fortælle, når vi lancerer nye funktioner.

Generelt synes jeg, at vi gør rigtig meget for kun at sende mails til folk, der har bedt om det. Det kommer også til udtryk i, at vi har ekstremt få spam-complaints på vores nyhedsbrev. Jeg vil derfor meget gerne høre, hvad det er for nogle mails, vi sender, som du ikke ønsker at modtage.

Mvh Casper

4
6. januar 2012 kl. 15:55

Jeg bruger ikke den mailadresse som jeg er registreret med, så jeg ved ikke hvordan det foregår nu, men før i tiden modtog jeg en ugentlig mail om noget gruppehalløj som jeg ikke kunne slippe af med. Det kan godt være at I har rettet op, men jeres ry er plettet for altid. Spamfiltre glemmer heller ikke fra den ene dag til den anden.

1
6. januar 2012 kl. 11:45

Har faktisk været en smule irriteret over dette (lille) problem :-)