Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Going to JAOO ?

Blogindlæg16. august 2010 kl. 16:00
errorÆldre end 30 dage

JAOO is coming up, og det er tid til at hænge ud med en stor del af netværket in real life, hvilket jeg glæder mig meget til ![Eksternt billede](http://www.version2.dk/uploads/smil3dbd4d6422f04.gif" alt=")
Altid godt at høre nye war stories, sladder og bare snakke med folk der kan blive helt røde i kammen af at diskutere dynamiske vs. statiske sprog ![Eksternt billede](http://www.version2.dk/uploads/smil3dbd4d6422f04.gif" alt=")

Som vanligt er der en del usual suspects blandt talerne, men der er heldigvis også nogle nye interessante nye folk på talerlisten
Personligt ser jeg meget frem til at høre ex-Android core developer, Crazy Bob Lee (http://crazybob.org/) fortælle om Square applikationen https://squareup.com/

Derudover glæder jeg mit til at høre Tim Bray (Father of XML - no less!) tale om "The Mobile imperative (http://jaoo.dk/aarhus-2010/presentation/The%20Mobile%20Imperative) og senere på ugen om "Doing it wrong!" (http://jaoo.dk/aarhus-2010/presentation/Doing%20It%20Wrong).
Tim er en klog og pragmatisk gut, og desuden en fremragende blogger, der tør at have en kritisk holdning til branchen og teknologien.

Et af de emner, som har optaget Tim for nylig har helt klart været Oracles opkøb af SUN.
Tim var selv hos SUN/Oracle indtil for nylig, men sagde op - grundet "Oracles udprægede kommercielle måde at køre virksomheden på" - og kom derefter til Google, hvor han arbejder med Android platformen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter Oracle annoncerede at de ville sagsøge Google, proklamerede han følgende på sin Twitter account:
"Speaking only for myself as an individual of course: Fuck Oracle."

Og mon ikke, Oracle VS. Google bliver årets store debatemne under konferencen ?

Og hvorfor lade det blive ved snakken ?
Kunne JAOO komitéen ikke sørge for at det i stedet for lange paneldiskussioner blev taget lidt mere korporligt fat i sagen.

Jeg er sikker på at JAOO publikummerne ville elske en regulær mudderfight mellem Oracle og Google repræsentanter, og jeg er sikker på at Tim Bray er tændt på en god gang, gammeldaws slåskamp med en kær ex-kollega.

Må jeg foreslå at tage kampen op med Cameron Purdy, som også taler under JAOO.
Cameron er noget så fornemt som
"Vice President of Development at Oracle" (uh-huh...men det slår nu slet ikke Country Manager Jutland..), hvilket - kombineret med hans titel som JavaOne rockstar - gør ham til en oplagt kandidat til at forsvare Oracle for fuld damp !

Jeg glæder mig allerede ![Eksternt billede](http://www.version2.dk/uploads/smil3dbd4e398ff7b.gif" alt=")

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger