Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Going 1st, 2nd, 3rd and 4th time (Lumia 920)

1. februar 2013 kl. 10:0019
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

I går sad jeg og snakkede med en kollega om alt det bøvl med jeg har haft med mine Lumiaer og om at jeg efterhånden var ret træt af det. På et tidspunkt siger jeg noget i retning af, at "det er da altid noget, at der ikke er kommet støv bag linsen på min tredje Lumia".

Min kollega smilede til mig og sagde "Må jeg lige se, hvordan sådan en linse ser ud, når der ikke er støv på den?" - og gik hen til vinduet for at få passende lys på telefonen.

Han kiggede på den ... og blev meget stille. Han vendte sig om imod mig og kiggede nærmest bedrøvet på mig og sagde: "Jeg er ked af at sige det, Jesper - men der er også støv bag denne linse".

Og ganske rigtigt ... der er ""##¤#"¤%/¤¤# også støv bag linsen på denne telefon. Der er ikke så meget som på de andre telefoner - men det er helt sikkert ... der er støv bag linsen på frontkameraet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jeg turde næsten ikke kigge på linsen - men han havde desværre ret. Linsen så således ud:


Jeg skal altså have fat i Nina fra 3 igen.

Lige nu ved jeg ikke, hvad jeg skal sige til dem. Jeg er fristet af at kræve mine penge tilbage men er samtidig rigtig glad for min Lumia 920. Til WarmCrocConf så jeg et par HTC 8X, og de er også lækre, så måske skal jeg have den byttet til en HTC? Måske kunne man argumentere for, at jeg skulle gå tilbage til iPhone, men det kommer sgu nok ikke til at ske. Når man først har prøvet hvad verden ellers tilbyder, så synes jeg iOS er "soooo 2007" :o).

19 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
20
18. februar 2013 kl. 00:50

Opdagede først problemet kort tid efter jeg havde min til reparation fordi der var knirke-lyde når man trykkede på coveret.. Og så tog jeg ned i 3, efter jeg fik nok af at der kom mere og mere støv + at skærmen er meget blødere end selv min gamle Nokia N9.. Jeg tog ned og fik svaret at de ikke tog mobiler tilbage / sende til rep. af de grunde (støv og blød skærm)... Nu har jeg så skrevet til 3 og håber at der sker noget positivt!

17
4. februar 2013 kl. 08:18

Din artikel virker besynderlig. Du er jo glad for den. Behold den da. Med al repsekt, artiklen kunne være skrevet af en teenage-pige. Tag en beslutning, mand.

19
4. februar 2013 kl. 10:54

Din artikel virker besynderlig. Du er jo glad for den. Behold den da. Med al repsekt, artiklen kunne være skrevet af en teenage-pige. Tag en beslutning, mand.

Ja, hvis jeg ikke havde ønsket at beholde min Lumia, så var jeg ikke gået igennem alt der her bøvl med bytning af telefonerne ... mand.

Men lad mig lige ridse det op.

Jeg er rigtig glad for min Lumia. Jeg er glad for WP8, jeg er rigtig glad for det "store" kamera, der tager møg-skarpe billeder og knivskarp video, jeg er glad for NFC-tingen i den, jeg er glad for den trådløse opladning og jeg er generelt meget glad for "form-factor" i telefonens ydre hardware.

Men - jeg kan ikke bruge telefonen til det jeg ønsker, hvis frontkameraet ikke virker (optimalt). Så det drejer sig ikke om at tage en beslutning - den er taget. Det drejer sig om at hitte ud af, hvornår bøvlet med udskiftning af telefoner overstiger glæden ved resten af telefonen.

Som mange andre (specielt herinde), er min telefon et utroligt vigtigt redskab for mig, og der er ikke nogen "dims" jeg bruger mere end den i det daglige.

Så naturligvis betyder det noget.

Jeg vil tro, at du med de fleste bloggere herinde kan læse deres indlæg og reducere dem til "tag dig nu sammen, fix det nu, det er ikke så vigtigt". Men løftet op til et principielt niveau, har de fleste af dem ret meget relevans for mange. Læserantallet af mine Lumia-indlæg tyder på, at dette også gælder for min historie.

12
1. februar 2013 kl. 17:00

har dog så elendigt kamera at du ikke tænker om der er støj eller ej :)

11
1. februar 2013 kl. 12:24

Modsat hvad dit tidligere indlæg kunne antyde...

10
1. februar 2013 kl. 12:22

Hej Jesper,

Gad vide om logistikken er helt i skoven for Nokia og/eller distributør samt 3.

Nokia har erkendt problemet, og det burde jo ikke være rocket science at løse problemet, så de har nok hverken behov for at ringe til en ven eller tale med de voksne.

Spm. er i virkeligheden hvordan de kan blive ved med at sende den samme telefon ud til forhandlerne (eller ikke har trukket alle telefoner tilbage).

Nokia har generelt leveret telefoner i høj hardware kvalitet gennem årene og de har nok ingen interesse i at blive kendt som firmaet, der ikke magtede at rette en banal fejl.

Måske Version2 kunne kontakte Nokia og høre hvordan de selv synes det går?

God weekend - med eller uden støv på linsen ;-p

/JP

7
1. februar 2013 kl. 11:12

Tjaaa... jeg kan kun anbefale en Padfone 2 hvis du er pernitten efter et godt kamera (13 megapixel, 60 frames pr sekund 720), derudover får du en virkelig fed tablet kombo oveni.

PadFone 2 teaser: http://www.youtube.com/watch?v=DjpACIJkpQo

Telia: https://shop.telia.dk/mobil/asus-padfone-2-4g-32g/p9049755_flexpa36_tlf06spotb_nc_ca.html

i forhold til: https://shop.telia.dk/mobil/nokia-lumia-920-gul/p9049572_flexpa36_tlf06spotb_nc_ca.html

2
1. februar 2013 kl. 10:12

Jeg synes det er fedt at du skriver om det her, men altså ... Har du sikret dig at den telefon du bytter til ikke er fra en batch "støvede" telefoner. Så kan du jo blive ved med at bytte fra nu og til Metusalems genopstand.

4
1. februar 2013 kl. 10:20

Jeg synes det er fedt at du skriver om det her, men altså ... Har du sikret dig at den telefon du bytter til ikke er fra en batch "støvede" telefoner. Så kan du jo blive ved med at bytte fra nu og til Metusalems genopstand.

Ha, ja ... det har jeg :o). På alle telefoner har linsen været perfekt, da jeg har pakket den op.

... og med "perfekt" mener jeg naturligvis, at linsen er lige så støvfri som min iPhone, der nu efterhånden er et par år gammel.

Det er helt sikkert (tror jeg), at de rettelser Nokia har lovet med en ny pakning endnu ikke er slået igennem i butikkerne, så mine telefoner er fra de sendinger, hvor der kan komme støv ind bag linsen.

:o)

1
1. februar 2013 kl. 10:09

Surt med den 4. 920'er - det er en skam, at sådanne småting kan ødelægge en ellers god telefon :-(

Jeg har haft min 8X'er i et par måneder nu og den kan varmt anbefales. Den er lige det mindre og lettere der gør, at det er min hverdags telefon.

Selvfølgelig skal du undvære kameraet i Lumia'en og de Nokia specifikke apps - men mon ikke det går. Faktisk så så jeg lige, at Drive+ er i beta på Storen

3
1. februar 2013 kl. 10:16

Jeg har haft min 8X'er i et par måneder nu og den kan varmt anbefales. Den er lige det mindre og lettere der gør, at det er min hverdags telefon.

Ja, jeg blev også positivt overrasket over "look and feel" at HTC 8X, da jeg lånte én til konferencen, så det er helt klart en kandidat.

Selvfølgelig skal du undvære kameraet i Lumia'en og de Nokia specifikke apps - men mon ikke det går. Faktisk så så jeg lige, at Drive+ er i beta på Storen

Drive+ ? Det er da også en Nokia app? Jeg har den allerede på min Lumia, og her hedder den "Nokia Drive + Beta". Findes der er andre "turn-by-turn"-navigationssystemer til WP?