Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Et eller andet skulle den jo hedde...

13 kommentarer.  Hop til debatten
Blogindlæg16. februar 2017 kl. 20:37
errorÆldre end 30 dage

De af mine læsere der bruger Varnish eller PHP har muligvis oplevet Thijs Feryn på slap line et eller andet sted, han er ret god til at kommer ud over rampen.

Nu har han sørme også begået en bog:

Fuglen er ikke vores normale Varnish Superbunny:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men derimid (iflg. en tilfældig person på Twitter) en Circus pygargus som på dansk kaldes Hedehøgen, fordi et eller andet skulle den jo hedde, høgen.

Bogen kan købes for en mindre formue alle de sædvanlige steder, eller erhverves gratis mod aflevering af navn,rang,nummer og IT-afdelingens årsbudget hos Varnish Software.

phk

13 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
13
20. februar 2017 kl. 11:33

Da hedehøgen kom til Danmark, for omkring 100 år side, ynglede den primært på heden - som i øvrigt var meget mere udbredt, dengang. Det har givet fuglen dens danske navn, og det er der sådan set ikke noget mærkeligt ved. :-)

Vendingen er sikkert en parafrase af en gammel (hørt i min barndom for 40+ år siden) anekdote. Et barn spørger sin farfar: "Hvorfor hedder det hedehusene?". Farfaren: "Et eller andet skulle de jo hedde, husene".

12
18. februar 2017 kl. 15:51

Da hedehøgen kom til Danmark, for omkring 100 år side, ynglede den primært på heden - som i øvrigt var meget mere udbredt, dengang. Det har givet fuglen dens danske navn, og det er der sådan set ikke noget mærkeligt ved. :-)

10
17. februar 2017 kl. 14:55

Firmaer som Red Hat bekræfter fint dit argument, Red Hat har vidst kun haft positiv vækst siden de blev børsnoteret dengang i 99, trods CentOS giver dig mere eller mindre samme løsning som RHEL (så vidt jeg ved), men uden det vigtigste nemlig supporten. For SUSE er openSUSE jo tilsvarende (LEAP bygges på SLE) hvilket tilmed bliver støttet fra SUSE.

6
17. februar 2017 kl. 14:19

Jeg har i de sidste dage pløjet mig igennem "Relax NG" bogen af Eric van der Vlist og opdagede til min (store) overraskelse, at bogen er udgivet under "GNU Free Documentation License".

Dette betyder, at man fx kan finde bogen her: https://notabug.org/koz.ross/relax-ng-textbook .

Jeg er med på, at I "hos Varnish" ikke kan bestemme, hvem der skriver noget om Varnish og på hvilket forlag, men det kunne måske være interessant at "puffe" til fremtidige forfatter i retning af at udgive dokumentation/værker om Varnish med denne licens.

:-)

5
17. februar 2017 kl. 13:12

De bruger sikkert alt muligt JS alle mulige steder fra...

4
17. februar 2017 kl. 12:51

Det må være sjovt at skabe noget der bliver skrevet bøger om :-)

3
17. februar 2017 kl. 12:01

... faktisk er den helt væk :-(

1
17. februar 2017 kl. 09:52

Man kan jo kun gætte på mængden af relevant data, som de modtager via den form. De fleste af disse "giv os dine info og vi giver dig et link til download" ender jo alligevel med at give linket uanset validiteten af form data.