Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Digital Transformation – hvor er din virksomhed på vej hen?

1. november 2016 kl. 13:51
Artiklen er ældre end 30 dage
Manglende links i teksten kan sandsynligvis findes i bunden af artiklen.

Digital transformation er noget, som optager de fleste organisationer og industrier. En undersøgelse foretaget af Dell Technologies viser, at halvdelen (48%) af globale forretningsledere i mellemstore og store virksomheder ikke ved, hvordan deres industri ser ud om tre år.
En af de største udfordringer for organisationerne er at undgå at blive ramt af Über, Airbnb eller Netflix fænomenet, hvor traditionelle forretningsmodeler bliver udfaset.
Hvad der opfattes som en udfordring, kan også være en mulighed – for at høste frugterne af denne mulighed må virksomhederne dog transformeres digitalt. Hvordan reagerer organisationerne på de muligheder og trusler, som den digitale revolution repræsenterer?

En ting kan vi slå fast – den digitale revolution er her. Over halvdelen af undersøgelsens respondenter (52%) havde allerede oplevet en signifikant disruption i deres respektive industrier som et resultat af digital teknologi. Derudover betragter 78% digitale start-ups som en trussel – nu eller i fremtiden.

62% fortæller, at de har set nye konkurrenter i deres industrier, som et resultat af den digitale transformation. Spørgsmålet er, om din virksomhed er rustet til at konkurrere mod dem, som omfavner den digitale transformation, eller om i fortsat er i undersøgelsesfasen?

Men hvad er det, der karakteriserer de virksomheder, som omfavner de muligheder, som den digitale transformation bringer med sig? En undersøgelse foretaget af IDC viser, at der overordnet set er fire strategier, som virksomheder benytter sig af for at møde fremtidens krav:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Er du interesseret i at se, hvor på skalaen din virksomhed ligger, når det kommer til digital transformation, har Dell EMC og IDC udarbejdet en test, som du kan tage her

Vil du læse mere om digital transformation, samt hvordan Dell EMC forholder sig til dens tre kerneområder: Arbejdsstyrken, Sikkerhed og IT, skal du være velkommen til at læse med her.

Ingen kommentarer endnu.  Start debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger