Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

Azure i askeskyen

18. april 2010 kl. 11:052
Artiklen er ældre end 30 dage

Sky -> Askesky -> SQL Azure ''?

Diskussionen om Microsoft SQL Azure kører lystigt ovre på Computerworld, og nu er vores kære islandske venner (eller rettere, deres vulkaner) skyld i, at vi kan samle nogle kloge hoveder og få en rigtig god offline diskussion i morgen, mandag d. 19 kl. 17.30 i Miracles HQ i Ballerup.

Benyt derfor denne kaotiske situation til at møde nogle skarpe hjerner og få styr på én af skyerne ![Eksternt billede](https://www.version2.dk/uploads/smil3dbd4d6422f04.gif" alt=")

Jeg overlader ordet til "Direktøren for det hele", Mogens Nørgaard, som i øjeblikket huser en del strandede databaseeksperter i sit hus - han skriver:

Artiklen fortsætter efter annoncen

"Lubor er en af vore gamle venner fra MS' Customer Advisory Team (CAT). Nævnt i Knuths gule bøger og tidligere dybt involveret i DB2-development i Toronto. Han kan noget.

Nu er han chef-fixer og idé-mager og leder af et lille team, der laver Azure-ting. Og han er strandet i København som så mange andre gode databasefolk i disse dage (pga vores konference i Billund i sidste uge).

Under middagen igår aftes foreslog Cary Millsap, at vi afholdt et gratis symposium hos os (Borupvang 2C i Ballerup) på mandag, og det var de alle sammen med på.

Mht. Azure kommer Martin Schmidt og Mark Rasmussen og holder deres indlæg fra Billund (MOW2010) igen kl 1730 og frem, og Lubor vil være til stede og har fået lov til at afbryde lige så meget han ønsker det. F.eks. kan han fortælle, hvornår visse af problemerne bliver fixet - eller ej.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jeg synes også det kunne være fedt, hvis folk fra MS i Danmark dukkede op og fortalte hvad de ved. Vi burde alle blive klogere med Martin, Mark, Lubor og andre til stede. Så giv invitationen videre til alle ... Vi skal også have inviteret Bane Danmark, hvis nogen har kontakter dér?

Alle er inviteret og alt er gratis. Vi starter kl 1730 og sørger for pizza, øl, vand og den slags.

Send en mail til enten mig (mno (at) miracleas.dk) eller Martin (msc (at) miracleas.dk), hvis I har planer om at dukke op.

Mvh.

Mogens "

2 kommentarer.  Hop til debatten
Denne artikel er gratis...

...men det er dyrt at lave god journalistik. Derfor beder vi dig overveje at tegne abonnement på Version2.

Digitaliseringen buldrer derudaf, og it-folkene tegner fremtidens Danmark. Derfor er det vigtigere end nogensinde med et kvalificeret bud på, hvordan it bedst kan være med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv.

Og der har aldrig været mere akut brug for en kritisk vagthund, der råber op, når der tages forkerte it-beslutninger.

Den rolle har Version2 indtaget siden 2006 - og det bliver vi ved med.

Debatten
Log ind eller opret en bruger for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
18. april 2010 kl. 13:14

Kan det tænkes at i lægger en video af begivenheden i skyen?