Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning.

48 timer til at få investering... eller rettere 36...

2 kommentarer.  Hop til debatten
Blogindlæg24. august 2011 kl. 12:13
errorÆldre end 30 dage

Dem der følger denne blog har nok opdaget at jeg er ganske begejstret for Startup Weekends. Konceptet er nemt - vi mødes for en weekend, pitcher vores ideer, vælger nogle ideer at arbejde på og ser om de kan blive til rigtige virksomheder på denne weekend (normalt siger man på 54 timer fordelt på fredag, lørdag, søndag). Til slut pitcher vi den forbedrede ide og hele setuppet til et panel og der bliver kåret en vinder.

Samme koncept ser IPO48 ud til at følge. IPO48 kommer til Danmark d. 12-13 september i forbindelse med New Media Days og i forhold til Startup Weekend kan jeg kun se disse små tweaks; Der bliver rent faktisk investeret i deltagerne (Min. 250.000 kr.), ideerne skal godkendes på forhånd, denne omgang får man kun 36 timer til at fremelske potentialet i ideen (mandag og tirsdag) og afsluttende pitchaftenen er byttet ud med muligheden for at pitche for alle deltagere i New Media Days konferencen.

De 36 timer er specielt for IPO48, hvor 48 rent faktisk står får det antal timer deltagerne normalt får til at udvikle ideerne.

IPO48 har før været afholdt i Nairobi og nedenstående video derfra minder mig i høj grad om hvordan det er at deltage i Startup Weekend, men at afholde det i Afrika gør det lige en tand mere interessant.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Måske skulle man overveje at deltage i den kommende IPO48... Kunne du finde på at indsende din ide?

2 kommentarer.  Hop til debatten
Debatten
Log ind for at deltage i debatten.
settingsDebatindstillinger
1
30. august 2011 kl. 16:23

IPO48 skulle afholdes i forbindelse med New Media Days, men på twitter kan jeg se at New Media Days konferencen er aflyst pga. manglende tilslutning. Nogen der ved om det har indflydelse på IPO 48?

2
9. september 2011 kl. 21:23

Der er kommet svar på spørgsmålet: IPO48 er aflyst ligesom New Media Days.