Sponseret indhold

Sådan sikres datacenter under strømsvigt

Mange virksomheder har behov for at sikre deres serverrum mod strømafbrydelser. Tilmeld dig her et gratis seminar om, hvordan man garderer sit datacenter mod strømsvigt, og sænker elforbruget på en billig og simpel måde.

It-giganter som Facebook og Google råder over kæmpestore datacentre. Det skaber behov for dyr software til at monitorere serverrummene for at undgå omkostningsfulde fejl, som skaber ramaskrig fra de mange millioner brugere.

Men for mange firmaer, der har væsentligt mindre budgetter og betydeligt færre installationer, er købet af den slags software en omkostningsfuld affære og teknisk kompliceret at håndtere.

Det er der heldigvis en løsning på.

Eaton, et af verdens førende firmaer inden for strømstyring, inviterer små og mellemstore virksomheder til et gratis seminar om, hvordan du bedst muligt og billigt monitorer og energieffektiviserer dit serverrum.

»De fleste større datacentre har kompleks og udgiftstung software til at overvåge deres serverrum. Vi vil hjælpe mindre installationer til at have den samme intelligens, som de store firmaer har med deres dyre software. Vores er simpel og billigere, men leverer stadig den nødvendige data til en nem og effektiv håndtering af produktet,« Bozidar Dedic, ET & IT Channel Manager hos Eaton.

Under seminaret vil tre forskellige eksperter fra Eaton fortælle om blandt andet potentielle energibesparelser og Intelligent Power Management (IPM).

Sidst nævnte bruger man eksempelvis til at beskytte IT-systemer med intelligent strømstyring, nedlukning og flytning af virtuelle systemer.

Lås din data bag lås og slå – undgå nedbrud

Med IPM kan virksomheder undgå at miste data og afværge hardwarefejl, der forekommer ved nedlukning af servere under strømsvigt.

Eatons produkt lader dig via samme interface overvåge samt nedlukke din installation og kan give større indsigt i mulige udfordringer.

»Det er en let og forståelig måde at sikre strømtilførslen til sin it-infrastruktur. Vi giver virksomheder mulighed for hurtigt at finde problemer, vurdere deres omfang og komme med mulige løsninger. Kunderne minimerer på den måde sandsynligheden for nedbrud,« forklarer Bozidar Dedic.

IPM-softwaren understøtter virtuelle installationer med avancerede muligheder for at sikre driften, hvis strømmen ryger. IPM kan sørge for, at driften fortsætter uforstyrret og forhindre tab af vigtig data.

For eksempel ved at flytte virtuelle servere op i skyen eller til andre fysiske lokationer.

Beskær din elregning med energitilskud

Og fordelene stopper ikke endnu. Med den intelligente IPM Infrastructure-løsning har du et detaljeret overblik over både kapacitet i installationen og forbruget af elforsyning helt ned på komponentniveau.

»Dermed får firmaer for eksempel mulighed for at vide, hvorvidt de kan opnå energitilskud, og hvor der er bedst kapacitet til serverudvidelser,« uddyber Bozidar Dedic.

Men det tilgængelige data, som IPM Infrastructure leverer, har også andre funktioner:

Detaljerede historiske data og visualiserede ’trend data’ giver god indsigt i installationens situation. Det bliver således muligt baseret på fakta at føre tæt opsyn med eksempelvis temperatur i serverrum samt strømbehov under strømsvigt.

Ovenikøbet bliver det lettere at sænke it-infrastrukturens energi med den grundige overvågning af data.

Til seminaret vil Bozidar Dedic fortælle mere om, hvordan du kan opnå energitilskud gennem optimering af dit elforbrug på selve UPS-udstyret.

Eatons seminarer afholdes to gange ad tre timer i både København og Aarhus henholdsvis d. 28. og 29. marts 2017.

Tilmelding skal ske senest den. 25. marts og er nødvendigt, da antallet af pladser er begrænset.
Tilmeld dig her