Tyndere, lettere, hurtigere. Se alle billederne af det nye design og de nye funktioner i iPhone 5.
Kommentarer (25)
sortSortér kommentarer
 • Ældste først
 • Nyeste først
 • Bedste først
#3 Jesper Høgh

Ja, men hvis Apple kan dokumentere, at de kender en, hvis fætter engang har mødt en der har gået i skole med kæresten til ham, som første gang tænkte på at lave et backcover på den måde, så tilhører retten naturligvis Apple.

Ret skal naturligvis være ret.

 • 24
 • 0
#6 Cristian Ambæk

Ikke særlig imponerende. Apple, verdens mest verdifulde firma. Men med innovation på linje med en sten.

De har jo ikke lavet noget særlig imponerende efter den første Iphone og Ipad. Det har bare været opgraderinger af allerede eksisterende produkter.

Nokia med deres design har i mine øjne været de mest innovative i mine øjne. Og Microsoft med deres OS til smartphones.

Ærgeligt at de store firmaer ofre innovation for at holde en "fast" udgivelses cyklus. Her kan jeg godt lide Blizzard (en helt anden genre men det er pointen der tæller). It's done when it's done.

 • 10
 • 1
#8 Nikolaj Brinch Jørgensen

Nokia med deres design har i mine øjne været de mest innovative i mine øjne. Og Microsoft med deres OS til smartphones.

Ja når man konstant fejler, må man jo sadle helt om hele tiden. If it ain't broken dont fix it! iPhone 5 er da i den grad sej. Den er røget 28 g ned i vægt, er samtidigt blevet en del større, fået bedre kamera og bedre batteri-levetid. Det er da at følge med. SKal det lige siges at den samtidigt har fået super mange kræfter (A6). Designet er også skønt, spåecielt at den nu er næsten 2mm tyndere.

Det er fint at du ikke sætter pris på disse ting, men andre. Det gør dog ikke udviklingen af iPhones mindre imponerende.

 • 8
 • 10
#10 Svend Eriksen

iPhone 5 er da i den grad sej. Den er røget 28 g ned i vægt, er samtidigt blevet en del større, fået bedre kamera og bedre batteri-levetid. Det er da at følge med. SKal det lige siges at den samtidigt har fået super mange kræfter (A6). Designet er også skønt, spåecielt at den nu er næsten 2mm tyndere.

Det er fint at du ikke sætter pris på disse ting, men andre. Det gør dog ikke udviklingen af iPhones mindre imponerende.

Smag er subjektivt, så lad os ikke bruge tid på at diskutere om den er pæn eller ej.

At den er blevet 28 gram lettere synes jeg er fint. Jeg synes dog ikke det er noget som vil ændre det store. 28 gram er så lidt at man ikke lægger mærke til det. Men alligevel: det er flot at de har lavet den større og formået at gøre den lettere.

Problemet som jeg ser det er, at Apple ser sig selv som førende, og har før erklæret, at de ikke vil være med i markeder med mindre de kan være dominerende. Der synes jeg den nye iPhone kommer til kort.

Der findes telefoner med større og bedre skærme med højere pixeltæthed. Der findes også telefoner med bedre kamera.

Det jeg også synes mange ikke har nævnt er, at den nye skærm skifter dimensioner fra en 3:2 skærm til noget der ligner 16:9. Det synes jeg er meget mærkeligt, og må være en bet for udviklere, for ikke af tale om når man skal se billeder på den, der enten vil være i 3:2 eller 4:3. I det hele taget foretager nogle mærkelige valg mht. skærmdimensioner. iPad er 4:3, men blev fremhævet af Apple som den perfekte gadget af se film på. Film der vel at mærke oftest er i 16:9 eller bredere.

 • 11
 • 0
#12 lArs hAnsen

Prisen er at der ikke er plads til microusb. Der blev ikke plads til NFC. Der blev kun plads til nano-sim kort. Der blev ikke plads til ramudvidelser. Alt sammen selvfølgeligheder hos andre producenter som så måske er lidt tungere og lidt tykkere, men til gengæld er så meget mere fleksible.

 • 4
 • 1
#13 Kristian Glejbøl

OK - Apple lancerer en smartphone der kan det samme som min 6 måneder gamle HTC one-X. Fint nok, men hvorfor er det en nyhed der tager overskrifter i alle medier incl. Version2 ? Det er jo bare endnu et stykke kinesisk forbrugerelektronik der hverken kommer til at ændre verdenen til noget bedre (eller værre)

 • 7
 • 3
#15 Tom Ringtved

Jeg forstår ikke det er lovligt at markedsføre telefoner uden micro USB som opladningsport. Var det ikke for at slippe for alle de her forskellige opladere at EU kommissionen satte tommelskruer på fabrikanterne for at få dem til at blive enige om en standard ? det lader til at iPhone 5 nu kommer med nyt stik der ikke dur i iPhone4 og omvendt.... og slet ikke dur med andre mærker

 • 3
 • 0
#17 Ole Christensen

"If it ain't broken, don't fix it" bliver Apple's død! Hvis det ikke er det samme som at sige de vil sætte sig på hænderne og lade være med at udvikle sig, så ved jeg ikke hvad det er. Siden hvornår har det været vejen frem for et teknologiselskab!? Jeg bryder mig ikke selv om Apple/Iphone, så jeg er da ligeglad, men hvad med alle de stakkels Isheeps? Hvilken mark skal de så græsse på..? ;-) Nej innovation innovation innovation er det eneste der gælder i denne verden. Hvis Apple ikke får sat rø.en i gear, ender de der hvor Nokia er nu, kæmpende for deres overlevelse. De havde også nærmest monopol på mobiltelefoner som Apple har haft det på smartphones. Nokia mente selv de vidste bedst hvad der var fremtiden og stod over på innovationen af smartphonen, det samme vil ske for Apple.

 • 3
 • 3
#18 Jonathan Jørgensen

Jeg ved ikke om HTCs One serie blev solgt stort på hvor tynde de var. Ikke sådan som jeg husker det. Når en producent begynder at bruge procenter til at fortælle hvor meget eller hvor lidt, bliver jeg mistænksom. Det er lidt ligesom chefen der fortæller dig at du har fået den procentvis højeste lønstigning, når du er groft underbetalt - det er bare en måde at maskere et måske ikke så positivt budskab.

 • 0
 • 0
#22 Per Erik Rønne

@Tom Ringtved,

Apples enheder (iPod, iPhone og iPad) oplader faktisk gennem USB. USB-stikket sidder bare i den anden ende af det medfølgende kabel ...

I øvrigt kunne jeg ikke drømme om at opgradere min 2 år gamle iPhone 4; den funger jo stadig udmærket, og bliver stadig opgraderet.

Derudover vil der så være problemer med applikationer, der ikke vil kunne udnytte hele iPhone 5s større skærm ...

 • 1
 • 0
Log ind eller Opret konto for at kommentere