Live-interview og Q&A med Java-ekspert Christian Damsgaard

Illustration: Yurich84 / Bigstock
Sommeren står for døren, og dermed er det tid til en ny omgang Java: Java 15. Og netop det emne dykker java-ekspert Christian Damsgaard og journalist på Version2 Tania Andersen ned i til live Q&A

I dag d. 10. juni kl. 13.00 - 13:45 dykker konsulent Christian Damsgaard og journalist på Version2 Tania Andersen pulsen ned i programmeringssproget Java - både nutid og fremtid, særligt indenfor enterprise.

**DELTAG I LIVE INTERVIEWET - KLIK HER**

Stil dit spørgsmål til eksperten ...
Interviewet varer i 30 minutter, og herefter er der 15 minutter til spørgsmål. Har du noget, du gerne vil have belyst? Log ind på din Version2-bruger og stil dit spørgsmål i kommentarsporet nedenfor eller skriv direkte i chatten på liveeventet, og Tania Andersen forsøger at få besvaret så mange spørgsmål som muligt.

Hvis du ikke har en bruger, kan du oprette en her.

Sådan deltager du

Bliv inviteret med, når vores interview-videosessionen løber af stablen og få svar på dine spørgsmål vedr. Java.

Det er gratis at deltage, du tilmelder dig ved at tilføje 'Java' som skill på din profil på Teknologiens Mediehus.

Har du ikke en bruger, kan du oprette en her. Du vil inden afviklingen modtage en invitationsmail med link til interviewet. Du kan også tilgå interviewet på Google Meet direkte her.

Med en profil på Teknologiens Mediehus er du sikker på, at du er opdateret
✓ Se jobs, der matcher dine kompetencer
✓ Få relevante nyheder og artikler
✓ Få vigtig viden og insights indenfor dit felt

Teknologiens Mediehus dækker over Ingeniøren, Version2, Tech Mangement og syv PRO-medier: GridTech, DataTech, MobilityTech, DigiTech, WaterTech, WasteTech og FacilityTech.

Om Christian Damsgaard:
I 1995 blev Christian Damsgaard uddannet som Datamatiker fra i Lyngby, som efterfølgende blev opgraderet til en BSc. (hons) Software Engineering fra De Montfort University. Efter 12 år som fastansat konsulent hos henholdsvis TietoEnator og Oracle, sprang han ud som selvstændig konsulent i 2008, hvilket har været næringsvejen indtil i dag.

Christian arbejder med alt indenfor JVM-paraplyen, men har i den seneste perioden primært fokuseret på Spring Boot samt cloudbaserede løsninger.

Om Tania Andersen:
Tania Andersen er journalist på Version2.

Tips og korrekturforslag til denne historie sendes til tip@version2.dk
Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere