Sponsoreret indhold

Download webinar nu: Disaster recovery på et virtualiseret datacenter

Tilmeld dig nu for at få adgang til webinaret med det samme

Uanset cybersikkerhed kan du aldrig garantere dig mod ransomware. Det er nødvendigt at have løbende backup, men hvordan administrerer du backup på et datacenter med flere virtualiserede servere?

Se et webinar, hvor tre disaster recovery eksperter fortæller om det moderne trusselsbillede og backup systemer.

Lær mere om:

  • Sikkerhedsanalyse af malware trusler
  • Sikker backup af data
  • Hvordan genskaber man sin backup hurtigt for at undgå nedetid?

Hvornår: Tilmeld dig nu for at få adgang til webinaret med det samme. Webinaret varer 30 minutter.

Hvor: Se videoen fra din egen computer

Sponsor: Konica Minolta

På webinaret vil du møde

Frank Stott er Business Development Manager hos Konica Minolta i deres Information Technology Service forretningsenhed, og har mere end 20 års erfaring indenfor datacenter infrastruktur.

Jakob Toustrup er Product Sales Specialist på Ciscos datacenterplatform. Jakob har flere års erfaring fra flere IT producenter, hvor han de sidste 5 år har arbejdet med datacentrene i fokus. Derudover hjælper han med at skabe IT løsninger, som kan understøtte forretningen og skabe værdi for organisationen.

Martin Plesner-Jacobsen er Team Lead Nordic for System Engineers hos Veeam Software og har i gennem de sidste 14 år arbejdet som konsulent hos nogle af Danmarks største virksomheder. De sidste 5 år har Martin arbejdet i krydsfeltet mellem it-organisation og forretning, hvor han har fået en stor interesse for databeskyttelse.