I denne debattråd udtrykker skribenten alene deres egen holdning om emnet. Hold venligst vores debatregler i tankerne hvis du ønsker at deltage i debatten.

Hvor er danske Apple i IT-debatten ?

1
15. december 2007 kl. 21:59

Er der nogle repræsentanter for den danske Apple importør her på listen ?

Som Apple (og Linux) bruger kunne jeg godt tænke mig at høre hvorfor Apple (og egentligt også IBM/Oracle etc) ikke officielt protesterer, hver gang Microsoft teknologier bliver standard i det offentlige, på bekostning af f.eks. Apple brugerne.

Det kunne f.eks. have været dengang DR valgte kun at sende på nettet med Microsoft teknologier. Det virker af og til med flip4mac og VLC, men det er ikke stabilt og er med ofte dårlig kvalitet.

Og for nyligt kunne en protest være på sin plads i forbindelse med at DR valgte at vedlægge et PC only spil til deres børne julekalender.

settingsDebatindstillinger
2
10. januar 2008 kl. 11:41

Uden at jeg ved det sikkert, så tror jeg ikke at Apple Danmark er meget mere end et salgskontor. Alt respekt for det og de folk som arbejder der, men jeg tror ikke at de som sådan har den fornødne tid eller resurser til at indgå i debatten.

Ang. Humac og de andre importører så tror jeg også at de bare er salgskanaler og ikke som sådan ser det som deres rolle at indgå i den debat, de kunne eksempelvis komme i klemme i deres aftale med Apple hvis de blander sig politisk under dække af at repræsentere Apple varemærker og produkter.

2
7. januar 2008 kl. 14:47

...men personligt protesterer jeg, hver gang der i et forbrugerprodukt vedlægges en cd kun til Windows. Senest til DR i forbindelse med deres julekalender. Hvis man gad, kunne man endda forlange pengene tilbage, da der må være tale om en væsentlig mangel, idet programmet/spillet ikke kan bruges på den computer, barnet nu har.