I denne debattråd udtrykker skribenten alene deres egen holdning om emnet. Hold venligst vores debatregler i tankerne hvis du ønsker at deltage i debatten.

December er ønsketid

1
13. december 2007 kl. 10:30

I anledningen af december vil jeg skyde lidt debat i gang med juleønsker. Hvad ønsker du dig for it-branchen?

Jeg ønsker mig flere kvindelige kolleger og det er vist et ønske til fremtidige jule - det er i hvert fald ikke noget der sker i år, så længe rekrutteringsbasen er så lille. SUK.

Men så vil jeg ønske mig en anden lille ting:
Pigetoiletter på Datalogisk Institut i Århus - mænd og kvinder har bare forskellige toiletvaner og jeg er træt af urin på gulvet for nu at sige det lige ud. Det burde da være nemt at gennemføre til d. 24 december. Man skal nok bare ikke sætte antallet efter den procentvise andel af kvinder på studiet - så bliver der langt imellem dem.

Hvad ønsker du dig til jul?

settingsDebatindstillinger
2
13. december 2007 kl. 10:38

Nu fik jeg først skrevet "hvad ønsker du dig for it-branchen?" og derefter "hvad ønsker du dig til jul?" Jeg mener faktisk begge dele, men svarede kun på den sidste.

For mig er det af egoistiske grunde at jeg ønsker mig flere kolleger og pigetoiletter, men jeg ønsker også for branchen at den opdager de små ting den kan gøre for at få kvinderne til at føle sig bedre tilpas i den.