I denne debattråd udtrykker skribenten alene deres egen holdning om emnet. Hold venligst vores debatregler i tankerne hvis du ønsker at deltage i debatten.

Android møde i Århus

1
9. oktober 2009 kl. 15:04

Hej alle

Jeg pønser på at lave en Android brugergruppe her i Århus - ja, faktisk er vi et par stykker der pønser på at lave en GTUG (Google Technology User Group) i Århus, men vi skal jo starte et sted :-)

Er der stemning for at mødes og snakke om Android ?
Der er jo kommet lidt nye telefoner, man kunne snakke om, nyt SDK og ikke mindst har flere danskere lavet nogle applikationer til Android, som vi kunne kigge på.

Giv lyd !

settingsDebatindstillinger
2
27. januar 2010 kl. 16:53

Android meet-up I Århus er gratis.

Scott

GTUG.dk, som er et samlingspunkt for alle interesserede i åben web- og mobiludvikling i samspil med Googles teknologier og API'er, inviterer til deres første event med fokus på Android. Eventen holdes hos Creuna d. 10. februar. Program Det næste inden for mobilkommunikation

Med over 100.000 applikationer og mere end 2 mia. downloads i Apple iPhone App Store er det kommercielle fokus på udnyttelse af den mobile kanal i høj grad skiftet fra tidligere års sms-kampagner til mobilapplikationer. Den rekord-hurtige udbredelse af Android-styresystemet til mobildevices fra allerede 12 forskellige producenter stimulerer ligeledes et behov for applikationer. Men, de populære styresystemer og devices betyder også mere processerkraft og kombineret med hurtigere mobildataforbindelser forventer Creuna at fokus på adaptive mobile websites og webapplikationer vil blive det næste store i mobilkommunikation.

Hør om Creunas overvejelser og erfaringer med digital kommunikation, koncepter og webteknologier på mobile devices. Oplægget vil trække på de erfaringer Creuna har gjort efter foreløbig 5 år med fokus på mobilteknologier og 2 år med mobil webdesign.

V/ Simon Kibsgård, konsulent, mobil systemudvikling, Creuna Lokationsnære tjenester

Wherever you are, wherever you go, get the information you want to know” (IBM Developerworks). Lokationsnære Tjenester (engelsk: Location Based Services, LBS) anvender en brugers fysiske position koblet med internetadgang til at levere specifikke og målrettede tjenester. LBS begrebet spænder vidt fra at levere specifikt indhold til at spore enheder eller finde andre brugere fysisk i en given kontekst. Silverbullet har med et par simple Android applikationer udforsket en flig af dette felt med en målrettet vejrudsigt fra DMI baseret på fysisk lokation, samt en personlig sejlplan for Molsinjen, der viser kommende afgange, køreafstand i km og tid, samt ventetid i havnen baseret på fartplaner, Google Maps og fysisk lokation.

V/ Kåre Kjelstrøm, Silverbullet

Tilmeld dig her:http://sites.google.com/site/gtugdk/events/android-meet-up-tilmelding

2
27. oktober 2009 kl. 07:41

Jeg er med!

2
27. oktober 2009 kl. 09:58

Jeg er med.

2
27. oktober 2009 kl. 12:27

Jeg er desværre ikke i Australien, så jeg er bestemt med på et møde...

2
27. oktober 2009 kl. 16:31

Det lader jo til at der er fin opbakning til at mødes, så lad os da endelig gøre det. Jeg har også GO fra Creuna, som gerne vil fortælle om deres syn på mobilløsninger.

Hvem sætter en Doodle op - og hvem lægger lokale til ?

2
30. oktober 2009 kl. 15:46

Hejsa Jeg kunne også godt være frisk på noget android-snak ;)

2
4. november 2009 kl. 20:01

Nå ja, fald nu ikke over hinanden i jeres iver for at lægge lokaler til :-)

Vi arbejder på at få lokaler i IBMs lokaler i Århus - det kræver efter sigende ikke relativt mange formularer eller security clearances ;-)

Desuden er der en dansk Google Technology Group på vej.

Mere info følger...

2
4. november 2009 kl. 20:56

Jeg er på valium, så bliver det ikke meget roligere ;)

Hvad med Google; kan de ikke lokkes?

2
4. november 2009 kl. 21:02

Jeg checker - det kunne da være cool...

2
9. oktober 2009 kl. 17:21

ja, jeg er klar.

har vi nogle indlæg ?

2
11. oktober 2009 kl. 10:00

Jeg er også helt transparent! "Desværre" er jeg i Australien som udvekslingsstuderende, og jeg kommer først hjem lige til juleanden, så jeg kan først i det nye år.

2
10. oktober 2009 kl. 07:27

Men så må jeg jo hellere i gang med den app jeg skal erobre verden med :)

2
9. oktober 2009 kl. 15:12

Hej Tommy

Jeg er "på"

/Søren