Sponseret indhold

Danmarks største IT-sikkerhedsmesse er tilbage! Skal du være udstiller?

Version2s store IT-sikkerhedsmesse Infosecurity Denmark er tilbage på fuld kraft i år.
Af TECH RELATIONS for Infosecurity
Fra Infosecurity Denmark 2019 Illustration: Infosecurity

Infosecurity afholdes i Øksnehallen den 29. og 30. september og byder it-beslutningstagere og -specialister på to dage med professionel networking samt en lang række seminarer fra fagfolk og særligt inviterede keynotes, der arbejder med it-sikkerhed, data og cloud tjenester.

Infosecurity Denmark sætter fortsat fokus på de stadigt større angreb mod erhvervslivet og indsatsen for at beskytte sig imod disse. Derudover byder programmet på emner som bio-hacking, angrebsdata, supercomputere under angreb, sikkerhed i Internet of Things-produkter og så bliver der kastet et kritisk blik på phising-filtre.

Temaerne på Infosecurity i år er:

  • Cyber Security, Hacking & Cyber Crime
  • Cloud Computing
  • Datacenter & Infrastructure Optimization
  • Data Science & Management
  • New technologies - AI, Machine Learning, 5G, IoT, Quantum Computing
  • Privacy, Compliance, Governance & Risk Management
Paneldebat med tidligere radio- og TV-vært, Mads Steffensen, som moderator. Illustration: Infosecurity

Danske og internationale talere

Messen byder på en lang række seminarer fra danske og internationale fagfolk. Ét spor er reserveret til udvalgte keynotes og skal bidrage med stærke faglige oplæg om aktuelle it-sikkerhedsproblematikker og nyeste cloud-løsninger.

Et kompetent advisory board bestående af repræsentanter fra universiteter, organisationer og it-virksomheder er sammen med Version2-redaktionen har planlagt, hvilke keynotes der skal på scenen i 2021.

I 2019 besøgte 3000 deltagere Infosecurity og Version2 Datacenter, og der var masser af faglig sparring og dialog mellem deltagere, udstillere og oplægsholdere, forskere og eksperter. Messen giver mulighed for drøftelse af udfordringer og mulige løsninger, netværk og sponserede seminarer for en særdeles attraktiv målgruppe.

Det er to dage, hvor ledere og it-sikkerhedsspecialister mødes, for at blive opdateret på nyeste viden om it-sikkerhed, cloudløsninger og compliance.

Læs mere om at være udstiller til Infosecurity her