Velkommen til CBS Open Source Lab og vores seminarrække ”Talk IT” – Jesper, David og mig selv... sagde Rikke.. håber sådan at det blive et sjovt og hyggeligt projekt, der får nogle flere studerende til at smile på deres studiesteder, flere undervisere til at forske åbent og klogt og rigtig mange leverandører og deres kunder til at mødes og networke og lave nogle projekter, der kan give masser af blod på tanden!

Kom til vores første arrangement den 3. december på Howitzvej 60 kl 15 og tilmeld dig på Talk ITs web – jeg lover dig, at du bliver beriget af Ole fra Fønix Musik og begavet af Henrik fra IBAS! Mere om vores strålende talere vil følge her på gruppens tråd!

Alle er velkomne - vi glæder os til at se dig!
Kærlig hilsen Rikke

Kasper Sørensen

Rigtigt lækkert initiativ ja. Som kandidatstuderende på CBS med specialeemne inden for Open Source hylder jeg selvfølgelig den slags velkomment. Jeg ville også ønske at CBS i højere grad gav Open Source tilstrækkelig opmærksomhed - både på forretningssiden og på IT-siden (DØK/CMD uddannelsen kunne godt trænge til nogle relevante (valg)fag herom eksempelvis).

Jeg glæder mig til den 3. december! Be there or be [].

  • 0
  • 0